Wat zijn de verschillende soorten ooglasertechnieken?

Als u genoeg heeft van het dragen van een bril en overweegt om laserchirurgie te ondergaan, zijn er verschillende soorten beschikbaar, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Laten we de meest populaire procedures verkennen om u te helpen bij het nemen van een beslissing.

LASIK: Snelle hersteltijd en minimaal ongemak

LASIK (Laser-Assisted in Situ Keratomileusis) is de meest voorkomende vorm van laserchirurgie. Hierbij wordt een kleine flap op het hoornvlies gemaakt, vervolgens wordt het hoornvlies met een laser hervormd en de flap weer teruggeplaatst. LASIK biedt snelle hersteltijden en minimaal ongemak.

PRK: Geschikt voor dunne hoornvliezen of specifieke aandoeningen

PRK (Photorefractieve Keratectomie) is een goede optie als u dunne hoornvliezen heeft of medische aandoeningen die u diskwalificeren voor LASIK. Hierbij wordt een dun laagje van het oppervlak van het hoornvlies verwijderd en met behulp van een laser hervormd, zonder dat er een flapje wordt gemaakt.

LASEK: Combineert elementen van PRK en LASIK

LASEK is een hybride procedure die elementen van zowel PRK als LASIK combineert. Hierbij wordt het epitheel van het hoornvlies losgemaakt, wordt het onderliggende weefsel met een laser hervormd en wordt het epitheel weer teruggeplaatst. LASEK is een alternatief voor mensen die mogelijk niet geschikt zijn voor LASIK.

SMILE: De nieuwste en laatste-generatie lasertechniek met een kleine incisie

SMILE is een innovatieve techniek waarbij één laser een kleine incisie op het oppervlak van het hoornvlies maakt en overtollig weefsel dat problemen veroorzaakt met het zicht verwijdert. Deze aanpak is minimaal invasief en biedt minder ongemak en snellere hersteltijden.

Samengevat is laserchirurgie een veilige en effectieve manier om zichtproblemen te corrigeren, met verschillende soorten ingrepen die aan verschillende behoeften voldoen. Het begrijpen van de slagingspercentages en hersteltijden die bij elke soort horen, kan u helpen een weloverwogen beslissing te nemen over de meest geschikte procedure voor uw situatie.

Om de beste resultaten te behalen, is het cruciaal om te overleggen met een specialist in refractieve chirurgie die ervaring heeft met ooglaserprocedures.

Om dit verder te bespreken, maak een gratis afspraak met ons!

Home » Wat zijn de verschillende soorten ooglasertechnieken?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.