Transparante en eerlijke prijzen voor oogbehandelingen

We hebben onze prijzen zo ingesteld dat deze een weerspiegeling geven van de topservice van wereldklasse die wij bieden aan veeleisende patiënten die op zoek zijn naar het beste van het beste

Transparante en eerlijke prijzen voor oogbehandelingen

We hebben onze prijzen zo ingesteld dat deze een weerspiegeling geven van de service van wereldklasse die wij bieden aan veeleisende patiënten die op zoek zijn naar het beste van het beste.

Ooglaseren prijs

Meer dan 20.000.000 mensen zien echte waarde in het ondergaan van een ooglaserbehandeling

Smile

2475/oog
  • Oogcentrum Goes is SMILE pionier en we hebben inmiddels duizenden SMILE-ooglaserbehandelingen uitgevoerd

Femtolasik Visumax 500Khz

1975/oog

Lasek Gepersonaliseerd

1875/oog

LASEK

Vanaf 950/oog

DOE DEZE SNELLE TEST OM TE ZIEN OF U VAN UW BRIL EN/OF LENZEN verlost kan worden

Niet iedereen is geschikt voor ooglaseren. Uw opties zijn afhankelijk van uw ogen, uw leeftijd en uw leefstijl. Ontdek welk type behandeling (als dit een optie is) het beste bij u past door deze test uit te voeren. De test duurt 2 minuten:

Kosten lensvervanging

Ervaar levensveranderende voordelen WAARVAN U OP ELK MOMENT VAN UW LEVEN kan GENIETEN

ICL

vanaf 2975/per oog

Clear lensimplantatie unifocaal

2650/oog

Clear lensimplantatie multifocaal

2950/oog

Catalys Laser

975/extra per oog.

Wat onze patiënten zeggen…

Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.

★ ★ ★ ★ ★

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”

I.M
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.

★ ★ ★ ★ ★

“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”

J.S
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.

★ ★ ★ ★ ★

“I had an ICL surgery in Goes Eye Center. I don’t know if I can recommend Dr. Goes and his team enough. The whole process went very smoothly and the operation was successful. I am very thankful.”

P.H
Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.

★ ★ ★ ★ ★

“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

K. D

We have replaced the images of real patients who provided these testimonials to protect their privacy.

Waarop is de ooglaserprijs gebaseerd?

Ondanks het feit dat een ogen laten laseren net zoveel kan kosten als 2 biertjes (€8.00/dag) per jaar, vragen sommigen zich af waarom het zo duur is.

Alleen al de apparatuur die gebruikt wordt voor diagnoses kost ongeveer 200.00 tot 500.00 euro.

Dan zijn er ook nog de kosten voor de excimerlaser en de femtosecondlaser (die de kromming van het hoornvlies veranderen). Deze kosten bedragen tussen de €600.000 en de €900.000 (wij zitten zeker aan de hoge kant). Hier moet u nog de noodzakelijke maar dure onderhoudscontracten bijtellen.

Verder zijn er nog de kosten van de opleiding tot oogchirurg. Deze opleiding duurt over het algemeen ongeveer 18 jaar – waarvan de meeste tijd pas na het afstuderen is.

Als je dit toevoegt aan de kosten van de panden, ondersteunend personeel, verzekering en andere bijkomende kosten die zich voordoen bij het runnen van een kliniek van wereldklasse in een groot stadscentrum. Dan kan u de hoge ooglaseren prijs gemakkelijk verklaren.

Bovendien biedt ooglaseren een langetermijnoplossing voor oogproblemen, waardoor u enkele dagen na de behandeling al kunt genieten van een beter zicht.

Het totale bedrag van de behandeling bedraagt gemiddeld 2000 euro per oog, maar dit is een investering die op lange termijn kosten bespaart, zoals de aanschaf van een nieuwe leesbril.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.

Uw ooglaserchirurg in Antwerpen, Dr. Frank Goes Jr

HIJ ZAL U PERSOONLIJK BEGELEIDEN TIJDENS UW TRAJECT NAAR EEN BRILLOOS BESTAAN

Met meer dan 20 jaar ervaring heb ik het voorrecht om patiënten van alle leeftijden hun goede zicht terug te geven of hun goede zicht zo lang mogelijk te behouden.

Ik ben en was al meermaals lid van verschillende nationale en internationale verenigingen over oogchirurgie en ooglaser, en ik had al vaak de eer cursussen en voordrachten te mogen geven over cataract- en laserchirurgie.

Goede ooglaserbehandelingen en zeer nauwkeurige staaroperaties zijn afhankelijk van de expertise van de zorgverlener. De zorgverlener moet ook toegang hebben tot nauwkeurige gereedschappen. De beste oogchirurgen weten hoe ze de behandeling veilig, comfortabel en positief voor de patiënt kunnen maken. Ze weten hoe ze het risico op complicaties kunnen minimaliseren en succesvolle resultaten kunnen maximaliseren.

Ik tracht één van die chirurgen te zijn.

Dr. Frank Goes Jr

Hoofdverantwoordelijke en Oogchirurg