Met SMILE kan u opnieuw op een veilige en comfortabele wijze onafhankelijk worden van uw bril en contactlenzen

Deze vooruitstrevende, flaploze en weinig-invasieve techniek is ideaal en perfect geschikt voor patiënten met een erg actieve levensstijl

Met Smile kan u opnieuw op een veilige en comfortabele wijze onafhankelijk worden van uw bril en contactlenzen.

Deze vooruitstrevende, flaploze en weinig-invasieve techniek is ideaal en perfect geschikt voor patiënten met een erg actieve levensstijl

Na SMILE houdt niemand u nog tegen om uw leven volop te beleven

Stop afhankelijk te zijn VAN BRIL EN CONTACTLENZEN
 • SMILE corrigeert bijziendheid, astigmatisme, of beide. Net zoals bij andere laserbehandelingen moet u eerst een uitgebreid oogonderzoek ondergaan om te weten of u een goede kandidaat bent. Er zijn vele belangrijke factoren, zoals de aard en de ernst van de afwijking, de kromming en de dikte van het hoornvlies. Uw beroep en hobby’s zijn eveneens belangrijk
 • SMILE kan ook een interessante optie zijn voor patiënten die aan contactsport doen, piloten, militairen en veiligheidspersoneel.
 • SMILE (Small Incision Lenticule Extraction) is een miniem invasieve en flaploze ooglaserbehandeling die heel comfortabel en stressvrij is voor de patiënt. De bovenste laag van het hoornvlies blijft intact, waardoor het oog sneller en sterker herstelt en je minder last hebt van droge ogen
 • Een klein stukje weefsel (lenticule) wordt met de laser in het hoornvlies geslepen, waarna het wordt verwijderd door een uiterst kleine insnede.
 • De recuperatie na SMILE gaat uiterst snel. Al gauw na de ingreep kan u al opnieuw werken, douchen, of make-up aanbrengen. Sporten en autorijden kunnen vaak al de dag na de behandeling
 • Miniem invasief en zacht met een zeer kleine insnede
 • Geen flap, waardoor minder kans op droge ogen
 • Een erg comfortabele en stressvrije ervaring voor de patiënt
 • Snelle recuperatie en herstel binnen de eerste dagen
 • In het algemeen hoge nauwkeurigheid, voorspelbaarheid en kwaliteit van zicht
 • Interessante behandeling voor patiënten die contactsporten uitoefenen, piloten, militairen, veiligheidspersoneel
 • Geurloze en geluidloze stille behandeling.
 • Verwikkelingen na SMILE zijn uiterst zeldzaam, maar ze kunnen nooit volledig uitgesloten worden. Tijdens het grondige vooronderzoek kan dit verder voor elk individueel geval besproken worden.
 • Vanzelfsprekend bestaan er voor elke behandeling, ook voor smile, alternatieven. Andere laserbehandelingen van het hoornvlies zijn meestal, of vaak, ook mogelijk. Voor hogere bijziendheid voeren we niet graag LASEK uit, maar FemtoLASIK is vaak een goed alternatief. Ook kan je voor presbyond kiezen indien je ouder zou zijn dan 45 jaar
 • In plaats van op het hoornvlies kan je ook ter hoogte van de lens behandelen
 • Zo kan je kiezen voor een ICL-implant, of een lensvervangende operatie
 • Alle opties worden in het lang en het breed uitvoerig belicht tijdens een grondig vooronderzoek.
 • De behandeling duurt een kwartiertje, de laserbehandeling zélf slechts 9 seconden.
 • Vlak na de ingreep gaat u best opnieuw naar huis om wat te rusten. De eerste drie uren kan er matige hinder optreden, nadien herstelt het zicht zich al snel. Er worden ontsmettende en bevochtigende oogdruppels voorgeschreven die u best vlak na de ingreep al gebruikt.
 • We zien u graag de dag nadien al op controle. Nadien moet u slechts na 1 maand en na 1 jaar op controle komen.
 • Elk genezingsproces is verschillend, maar meestal is het zicht na één tot twee dagen al redelijk goed. In de meeste gevallen kan u dan al met de wagen rijden, werken, of sporten zonder uw bril of contactlenzen.
 • Wanneer we onze resultaten tot op heden met SMILE bekijken, zien we dat we in 91% van de gevallen een nauwkeurigheid hebben van +/-0.5 dioptrie, en in 100% van de gevallen een nauwkeurigheid van +/-1.0 dioptrie. Onze gemiddelde fout bedroeg -0.28 dioptrie. Na aanpassen van het nomogram werd dit 0.0 dioptrie
 • Verder zien we dat het resultaat van de behandeling super stabiel is : we zien geen terugval van het effect over de verschillende jaren heen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.

Drie eenvoudige stappen om uw bril en lenzen overbodig te maken

BEGIN VANDAAG NOG MET EEN stappenplan OM TE KIJKEN OF U GESCHIKT BENT

Neem contact met ons op

Niet iedereen is een geschikte kandidaat voor ooglaseren. De eerste stap is om erachter te komen of een ooglaserbehandeling u kan helpen. U kunt de zelftest doen, u kunt ons bellen, of u kunt onze online kalender gebruiken om een gratis evaluatiegesprek te plannen.

We ontmoeten elkaar

Tijdens uw gratis evaluatiegesprek zullen we uw vragen beantwoorden en zullen we u een duidelijk en eerlijk advies geven, gebaseerd op uw levensstijl en behoeften. U zult er zeker van zijn dat u begrijpt wat de beste behandeloptie is voor uw ogen.

Geniet van uw vrijheid

Na de behandeling vertelt iedereen ons hoe verrast ze zijn dat hun leven zo snel veranderd is. Ze zeggen ook dat ze wilden dat ze het jaren eerder hadden gedaan! Als mensen ja zeggen tegen de oogbehandeling, zeggen ze ja tegen een nieuw leven, vrij van de beperkingen die brillen en lenzen met zich meebrengen!

Affiliaties en lidmaatschappen

We zijn trots dat we deel uit maken of hebben gemaakt van de volgende professionele instanties

Wat onze patiënten zeggen…

★ ★ ★ ★ ★

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”

I.M

★ ★ ★ ★ ★

“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”

J.S

★ ★ ★ ★ ★

“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

DOE DEZE SNELLE TEST OM TE ZIEN OF U VAN UW BRIL EN/OF LENZEN verlost kan worden

Niet iedereen is geschikt voor ooglaseren. Uw opties zijn afhankelijk van uw ogen, uw leeftijd en uw leefstijl. Ontdek welk type behandeling (als dit een optie is) het beste bij u past door deze test uit te voeren. De test duurt 2 minuten:

Uw ooglaserchirurg in Antwerpen, Dr. Frank Goes Jr

HIJ ZAL U PERSOONLIJK BEGELEIDEN TIJDENS UW TRAJECT NAAR EEN BRILLOOS BESTAAN

Met meer dan 20 jaar ervaring heb ik het voorrecht om patiënten van alle leeftijden hun goede zicht terug te geven of hun goede zicht zo lang mogelijk te behouden.

Ik ben en was al meermaals lid van verschillende nationale en internationale verenigingen over oogchirurgie en ooglaser, en ik had al vaak de eer cursussen en voordrachten te mogen geven over cataract- en laserchirurgie.

Goede ooglaserbehandelingen en zeer nauwkeurige staaroperaties zijn afhankelijk van de expertise van de zorgverlener. De zorgverlener moet ook toegang hebben tot nauwkeurige gereedschappen. De beste oogchirurgen weten hoe ze de behandeling veilig, comfortabel en positief voor de patiënt kunnen maken. Ze weten hoe ze het risico op complicaties kunnen minimaliseren en succesvolle resultaten kunnen maximaliseren.

Ik tracht één van die chirurgen te zijn.

Dr. Frank Goes Jr

Hoofdverantwoordelijke en Oogchirurg