Wij behandelen uw ogen alsof het onze eigen ogen zijn

Deskundige zichtcorrectie in Antwerpen biedt u een betere kwaliteit van leven

Wij behandelen uw ogen alsof het onze eigen ogen zijn

Deskundige zichtcorrectie in Antwerpen biedt u een betere kwaliteit van leven

Waarom zou u voor het Goes Oogcentrum in Antwerpen moeten kiezen?

Maak kennis met het team

ONS GEPASSIONEERDE TEAM VAN SPECIALISTEN STAAT ALTIJD KLAAR OM U TE HELPEN

Goes Oogcentrum is een one-stop-shop voor alle soorten zichtcorrectie

Door gebruik van het nieuwste van het nieuwste materiaal en hoogopgeleide medewerkers kunt u ervan uitgaan dat wij uitstekende zorg bieden van het begin tot het einde van uw traject

We benaderen elke patiënt als een individu. We beschouwen uw zicht even belangrijk als het zicht van onszelf, of van onze familie. Elke beslissing die we nemen, is gebaseerd op dit principe : ‘alsof het onze eigen ogen waren’. Op deze manier kunnen we voor iedereen een eerlijk en op maat gemaakt advies geven.

Ons oogcentrum is gelegen in Antwerpen, waar we erg vlot bereikbaar zijn zowel voor alle Belgische maar ook voor vele internationale bezoekers.

Het Goes OogCentrum is gespecialiseerd in behandelingen om goed te zien zonder bril of contactlenzen.

 • Bijziendheid (goed dichtbij, slecht veraf)
 • Verziendheid (slechter dichtbij, ook slecht veraf)
 • Astigmatisme (wazig zicht dichtbij én veraf)
 • Presbyopie of ouderdomsverziendheid (slecht dichtbij)
 • Cataract (troebele ooglens met wazig zicht tot gevolg)

Hiervoor wordt continu in de meest moderne apparatuur geïnvesteerd. Daarom beschikken we ook over onze eigen operatiekamer, die al jarenlang en telkens opnieuw voldoet aan erg strenge hygiëne- en veiligheidsregels.

 • SMILE
 • Femto-LASIK : lasik met de femtosecondlaser, zonder mesje
 • ICL (Implantable Collamer Lens)
 • Clear lens extractie met multifocaal implant
 • Laser cataractchirurgie

Indien u wil weten of u al dan niet een goede kandidaat bent voor ooglaserchirurgie, ICL of een multifocaal implant, bieden wij een volledig gratis vooronderzoek, een ‘Quick-scan’ aan, zodat u op zeer korte tijd weet waar u aan toe bent. U kan uw ‘Quick-scan’ hier aanvragen.

Wij voeren ook ooglidchirurgie uit en bieden behandelingen voor droge ogen aan. Dit kan uw levenskwaliteit dramatisch verbeteren.
Het spreekt voor zich dat ons team eveneens in staat is om algemene oogingrepen op de meest moderne manier en op een pijnloze wijze toe te passen.

Het Goes OogCentrum werd opgericht in 1965 en bestaat dus bijna 50 jaar. In de loop der jaren groeide de medische staf, waardoor we nu een groepspraktijk zijn met:

 • 5 oogartsen
 • 1 orthoptiste
 • 3 optometrist
 • 2 verpleegsters
 • meerdere technisch assistenten
 • meerdere secretaresses
 • meerdere operatieassistentes

Elk van de oogartsen is bekwaam in een discipline van de oogheelkunde. Laserchirurgie en oogchirurgie zijn een belangrijk deel van deze activiteit. Ze worden uitgevoerd door Dr. Goes Jr.

Voor de chirurgische activiteit werken we sinds jaren in een volledig privaat en modern uitgeruste operatiekamer. In deze operatiekamer wordt enkel oogchirurgie uitgevoerd. Elke behandeling vindt plaats in een steriele omgeving. Er wordt daarom op geen enkel moment toegevingen gedaan aan kwaliteit en steriliteit.

Oogbehandeling van topkwaliteit voor elke leeftijd en leefstijl

 • Bespreek uitgebreid hoe u wilt dat uw leven eruitziet na de operatie.
 • We richten ons op uw wensen en behoeften, niet enkel op uw oogaandoening.
 • We bieden zeer persoonlijke en toegankelijke onderzoeken, met een advies op maat.
 • We bevrijden volwassenen van alle leeftijden van het dagelijkse gedoe van een bril.
 • We richten ons op u en helpen u om volop van uw leven te kunnen genieten zonder dat er iets in de weg staat.

Bezoek onze prachtige oogcorrectie kliniek in Antwerpen

HIER BIEDEN WE PATIËNTEN EEN SCALA VAN CHIRURGISCHE INGREPEN AAN OM ZE TE HELPEN HUN GEWENSTE RESULTATEN TE BEHALEN

Affiliaties en lidmaatschappen

We zijn trots dat we deel uit maken of hebben gemaakt van de volgende professionele instanties

Wat onze patiënten zeggen…

Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.

★ ★ ★ ★ ★

Mijn ervaring met Dr. Goes en het team van Goes Oogcentrum was ronduit fantastisch. Van begin tot eind verliep het ICL-operatieproces soepel en succesvol. Ik kan Dr. Goes en zijn team niet genoeg aanbevelen. Bedankt!

P.H
Testimonial-Foto für Kataraktoperation mit dem Goes OogCentrum.

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb een laser-cataractoperatie en een trifocale lensimplantatie ondergaan bij Goes Oogcentrum, en de resultaten waren ronduit wonderbaarlijk. Drie weken na mijn herstel gebeurde er een ramp met een ongeluk aan mijn linkeroog. Maar met de ongeëvenaarde zorg en expertise van de opmerkelijke Dr. Goes was ik in no time terug op weg naar perfect zicht. Ik leef nu zonder lenzen, met een kristalhelder zicht. Goes Oogcentrum en Dr. Goes zelf zijn een ware getuigenis van de wonderen van de geneeskunde en ik kan ze niet genoeg aanbevelen.

R.V
Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.

★ ★ ★ ★ ★

Onverslaanbare oogzorg! Goes Oogcentrum – een ware gamechanger voor perfect zicht.

T.R
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.

★ ★ ★ ★ ★

De beste oogarts in Antwerpen voor soepele, geïnformeerde oogbehandelingen. Je zult aangenaam verrast zijn en volledig ondersteund worden met eventuele vragen die je hebt.

G.G
Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.

★ ★ ★ ★ ★

Kreeg kristalhelder zicht dankzij Dr. Goes Jr. en het team’s multifocale oogimplantaten. Hun vriendelijke, professionele aanpak maakte het hele proces naadloos. Dr. Goes Jr is een toegewijde, gepassioneerde arts en ik kan niet dankbaarder zijn. Ik voel me alsof ik herboren ben in een helderdere wereld. Heel erg bedankt!

G.L
Testimonial-Foto für Kataraktoperation mit dem Goes OogCentrum.

★ ★ ★ ★ ★

Transformatief! Dr. Goes en zijn geweldige team hebben een professionele, vriendelijke en hygiënische ervaring geleverd voor mijn staaroperatie. Na een succesvolle behandeling van mijn eerste oog met een vast lens, besloot ik meteen om ook mijn tweede oog te laten behandelen. Mijn 85-jarige moeder werd ook gemakkelijk behandeld dankzij Dr. Goes’ bekwame uitleg en aanpak. Zeer aanbevolen!

A.A
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.

★ ★ ★ ★ ★

Ik ben dolenthousiast over mijn ICL-behandeling door Dr. Goes en zijn team! Professioneel, vriendelijk en informatief, het hele proces verliep soepel. Van begin tot eind in goede handen. Onverslaanbare ervaring, zonder twijfel!

N.V
Testimonial-Foto für Kataraktoperation mit dem Goes OogCentrum.

★ ★ ★ ★ ★

Verlicht jouw wereld! Onmiddellijke transformatie na cataractoperatie aan beide ogen. Geweldige ervaring!

L.G
Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.

★ ★ ★ ★ ★

Transformative ervaring bij Goes Kliniek. Ik had een pijnloze trifocale lensimplantatie die fantastische resultaten gaf! Het hele personeel, inclusief Dr. Goes Jr., stelde me gerust en was uitzonderlijk. Had het eerder moeten doen! Een aanrader voor iedereen, een grote dank aan het team 🙌

K.D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.

Uw ooglaserchirurg in Antwerpen, Dr. Frank Goes Jr

HIJ ZAL U PERSOONLIJK BEGELEIDEN TIJDENS UW TRAJECT NAAR EEN BRILLOOS BESTAAN

Met meer dan 20 jaar ervaring heb ik het voorrecht om patiënten van alle leeftijden hun goede zicht terug te geven of hun goede zicht zo lang mogelijk te behouden.

Ik ben en was al meermaals lid van verschillende nationale en internationale verenigingen over oogchirurgie en ooglaser, en ik had al vaak de eer cursussen en voordrachten te mogen geven over cataract- en laserchirurgie.

Goede ooglaserbehandelingen en zeer nauwkeurige staaroperaties zijn afhankelijk van de expertise van de zorgverlener. De zorgverlener moet ook toegang hebben tot nauwkeurige gereedschappen. De beste oogchirurgen weten hoe ze de behandeling veilig, comfortabel en positief voor de patiënt kunnen maken. Ze weten hoe ze het risico op complicaties kunnen minimaliseren en succesvolle resultaten kunnen maximaliseren.

Ik tracht één van die chirurgen te zijn.

Dr. Frank Goes Jr

Hoofdverantwoordelijke en Oogchirurg