Wat zijn de risico’s van oogchirurgie?

Sommige mensen vragen me weleens is een oog laserbehandeling meer risicovol dan het dragen van contactlenzen?

En wat ons dan steeds opvalt, dat is dat vele mensen het risico van het dragen van contactlenzen niet goed snappen of beseffen. Er zijn immers weinig mensen die weten dat je met contactlenzen bijvoorbeeld niet kan gaan zwemmen. Ook het douchen met contactlenzen is uit den boze. Indien je een infectie zou opdoen door het dragen van contactlenzen, is dit in vijfennegentig procent van de gevallen bacterieel en in vijf procent viraal.

Een van de meest angstaanjagende infecties die bij het gebruik van contactlenzen kan doormaken, is een besmetting met Akan Tam Mumba. Er kan dat. Mumba is een parasiet die zich in water bevindt en die in uw contactlenzen kan dringen. Indien u in uw fictie zou krijgen tijdens het gebruik van deze contactlenzen, kan deze parasiet eitjes leggen in het hoornvlies, die maandenlang heropflakkering kan veroorzaken. De artsen van het GO! Zorgcentrum zijn daarom geneigd om u te adviseren om nooit te gaan zwemmen met uw contactlenzen en ook nooit te gaan douchen met uw contactlenzen. Indien u interesse zou vertonen om te weten of een oog lezer correctie of een oogoperatie een veilig alternatief zou kunnen zijn voor het dragen van uw contactlenzen. Als er dan niet om ons secretariaat hiervoor telefonisch te contacteren of om een gratis online vooronderzoek voor effectievere chirurgie in te boeken, eventueel tot aan.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek. Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Wat zijn de risico’s van oogchirurgie ?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.