Wat zijn de risico’s van oogchirurgie?

Sommige mensen vragen me weleens is een oog laserbehandeling meer risicovol dan het dragen van contactlenzen?

En wat ons dan steeds opvalt, dat is dat vele mensen het risico van het dragen van contactlenzen niet goed snappen of beseffen. Er zijn immers weinig mensen die weten dat je met contactlenzen bijvoorbeeld niet kan gaan zwemmen. Ook het douchen met contactlenzen is uit den boze. Indien je een infectie zou opdoen door het dragen van contactlenzen, is dit in vijfennegentig procent van de gevallen bacterieel en in vijf procent viraal.

Een van de meest angstaanjagende infecties die bij het gebruik van contactlenzen kan doormaken, is een besmetting met Akan Tam Mumba. Er kan dat. Mumba is een parasiet die zich in water bevindt en die in uw contactlenzen kan dringen. Indien u in uw fictie zou krijgen tijdens het gebruik van deze contactlenzen, kan deze parasiet eitjes leggen in het hoornvlies, die maandenlang heropflakkering kan veroorzaken. De artsen van het GO! Zorgcentrum zijn daarom geneigd om u te adviseren om nooit te gaan zwemmen met uw contactlenzen en ook nooit te gaan douchen met uw contactlenzen. Indien u interesse zou vertonen om te weten of een oog lezer correctie of een oogoperatie een veilig alternatief zou kunnen zijn voor het dragen van uw contactlenzen. Als er dan niet om ons secretariaat hiervoor telefonisch te contacteren of om een gratis online vooronderzoek voor effectievere chirurgie in te boeken, eventueel tot aan.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek. Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Wat zijn de risico’s van oogchirurgie ?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

-

Our life-changing treatments aren't suitable for everyone.

The first step is to take a quick online quiz so you can find out whether you can benefit.

Our most popular procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lens replacement costs

What our patients say…

“From -11 in both eyes to perfect vision without lenses or glasses… Truly fantastic! Fantastic doctor and practice!”
I.M
“Very satisfied with my treatment at the Goes Eye Center! Thank you very much for this qualitative intervention, the efficient service and the smooth communication.”
J.S
" The staff and Dr. Goes rightly put you at ease.
The treatment was completely painless. I should have done this treatment much sooner!

Highly recommended for everyone, the result is FANTASTIC!”

K. D

We have replaced the images of real patients who provided these testimonials to protect their privacy.

Discover if you can be free from glasses and contact lenses

The best way to find out if laser eye treatment is right for you is to have a free assessment. We'll examine your eyes and get a clear answer from our experts on your suitability and laser vision correction options