Waarom laseren en ooglaserchirurgie ondergaan?

Wat zijn de voordelen van een oog, laserbehandeling of een oogoperatie?

Het hoeft geen betoog dat niemand een contactlenzen of een bril draagt voor zijn of haar plezier. Het dragen van contactlenzen kan erg hinderlijk zijn. Je kan er niet mee gaan zwemmen. Je kan er niet meer douchen en als je ergens heengaat, kan je de contactlenzen vergeten. Ze kunnen vuil worden en ook het in en het uitdoen van de contactlenzen kan storend zijn.

Ook het dragen van een bril kan lastig zijn. Er zijn mensen die niet graag een bril dragen om esthetische redenen. Het is ook zo dat een bril erg beperkend kan zijn tijdens het douchen, zwemmen of tijdens het uitvoeren van bepaalde taken.

Brillen kunnen aan dan tijdens het gebruik van mondmaskers. Glazen kunnen bekrast worden. Kortom gezegd het dragen van een bril is niet altijd een pretje.

Mensen die een bril dragen of contactlenzen dragen, moeten weten dat ze in veruit de meeste gevallen er hier voor oplossingen bestaan. We kunnen meestal de mensen goed verder helpen met een oog lezer correctie of met een oogoperatie, oogoperatie door middel van de gewone implant lenzen of multifocale lenzen en laserbehandelingen waarbij het je goed kunnen laten zien. Niet enkel in de verte of dichtbij.

Wenst u hierover meer informatie te ontvangen?

Of wenst u een vooronderzoek in te boeken, dan kan u ons secretariaat hiervoor telefonisch contacteren. Of u kan online een gratis vooronderzoek inplannen. Graag, tot dan.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek. Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Waarom laseren en ooglaserchirurgie ondergaan?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.