Waarom laseren en ooglaserchirurgie ondergaan?

Wat zijn de voordelen van een oog, laserbehandeling of een oogoperatie?

Het hoeft geen betoog dat niemand een contactlenzen of een bril draagt voor zijn of haar plezier. Het dragen van contactlenzen kan erg hinderlijk zijn. Je kan er niet mee gaan zwemmen. Je kan er niet meer douchen en als je ergens heengaat, kan je de contactlenzen vergeten. Ze kunnen vuil worden en ook het in en het uitdoen van de contactlenzen kan storend zijn.

Ook het dragen van een bril kan lastig zijn. Er zijn mensen die niet graag een bril dragen om esthetische redenen. Het is ook zo dat een bril erg beperkend kan zijn tijdens het douchen, zwemmen of tijdens het uitvoeren van bepaalde taken.

Brillen kunnen aan dan tijdens het gebruik van mondmaskers. Glazen kunnen bekrast worden. Kortom gezegd het dragen van een bril is niet altijd een pretje.

Mensen die een bril dragen of contactlenzen dragen, moeten weten dat ze in veruit de meeste gevallen er hier voor oplossingen bestaan. We kunnen meestal de mensen goed verder helpen met een oog lezer correctie of met een oogoperatie, oogoperatie door middel van de gewone implant lenzen of multifocale lenzen en laserbehandelingen waarbij het je goed kunnen laten zien. Niet enkel in de verte of dichtbij.

Wenst u hierover meer informatie te ontvangen?

Of wenst u een vooronderzoek in te boeken, dan kan u ons secretariaat hiervoor telefonisch contacteren. Of u kan online een gratis vooronderzoek inplannen. Graag, tot dan.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek. Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Waarom laseren en ooglaserchirurgie ondergaan?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

-

Our life-changing treatments aren't suitable for everyone.

The first step is to take a quick online quiz so you can find out whether you can benefit.

Our most popular procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lens replacement costs

What our patients say…

“From -11 in both eyes to perfect vision without lenses or glasses… Truly fantastic! Fantastic doctor and practice!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Very satisfied with my treatment at the Goes Eye Center! Thank you very much for this qualitative intervention, the efficient service and the smooth communication.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
" The staff and Dr. Goes rightly put you at ease.
The treatment was completely painless. I should have done this treatment much sooner!

Highly recommended for everyone, the result is FANTASTIC!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We have replaced the images of real patients who provided these testimonials to protect their privacy.

Discover if you can be free from glasses and contact lenses

The best way to find out if laser eye treatment is right for you is to have a free assessment. We'll examine your eyes and get a clear answer from our experts on your suitability and laser vision correction options