Terug naar normaal na een ooglaserbehandeling

Vele patiënten vragen zich ook af hoelang ze niet zullen kunnen werken of hoelang zij van hun studies afwezig zullen blijven door een eventuele oog, laserbehandeling of oogoperatie.

Nu, we voeren deze operaties met opzet uit op het einde van de week. De oogoperatie vinden meestal plaats op donderdag en ook laserbehandelingen worden meestal op vrijdag uitgevoerd. Mensen die zich op donderdag laten opereren, dienen daags nadien op vrijdag op controle te komen. Maar dus na twee dagen zijn ze al vaak opnieuw beschikbaar om te kunnen werken in hun hobby’s uit te oefenen.

Mensen die hun oog deze behandeling laten uitvoeren op vrijdag, komen meestal op zaterdag op controle, zodanig dat ze minimaal afwezig zullen zijn van uw werk of van hun studies. Meestal kunnen ze dan maandag probleemloos opnieuw aan de slag.

Uitzonderingen hierop zijn de Lazic procedure die iets langer zal duren, waarbij dat u toch enkele dagen nodig hebt om een goed zicht te kunnen recupereren.

Maar in veruit de meeste gevallen beschikt u opnieuw over een goed zicht na één of twee dagen en kan u onmiddellijk terug aan de slag. Uitoefenen van uw beroep of uitoefenen van uw hobby’s maakt u dus zeker geen zorgen over de recuperatie duur van een behandeling, de recuperatie duur van een oogoperatie in een oog.

Deze correctie is erg kort en snel. Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek. Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Terug naar normaal na een ooglaserbehandeling

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.