Terug naar normaal na een ooglaserbehandeling

Vele patiënten vragen zich ook af hoelang ze niet zullen kunnen werken of hoelang zij van hun studies afwezig zullen blijven door een eventuele oog, laserbehandeling of oogoperatie.

Nu, we voeren deze operaties met opzet uit op het einde van de week. De oogoperatie vinden meestal plaats op donderdag en ook laserbehandelingen worden meestal op vrijdag uitgevoerd. Mensen die zich op donderdag laten opereren, dienen daags nadien op vrijdag op controle te komen. Maar dus na twee dagen zijn ze al vaak opnieuw beschikbaar om te kunnen werken in hun hobby’s uit te oefenen.

Mensen die hun oog deze behandeling laten uitvoeren op vrijdag, komen meestal op zaterdag op controle, zodanig dat ze minimaal afwezig zullen zijn van uw werk of van hun studies. Meestal kunnen ze dan maandag probleemloos opnieuw aan de slag.

Uitzonderingen hierop zijn de Lazic procedure die iets langer zal duren, waarbij dat u toch enkele dagen nodig hebt om een goed zicht te kunnen recupereren.

Maar in veruit de meeste gevallen beschikt u opnieuw over een goed zicht na één of twee dagen en kan u onmiddellijk terug aan de slag. Uitoefenen van uw beroep of uitoefenen van uw hobby’s maakt u dus zeker geen zorgen over de recuperatie duur van een behandeling, de recuperatie duur van een oogoperatie in een oog.

Deze correctie is erg kort en snel. Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek. Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Terug naar normaal na een ooglaserbehandeling

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

-

Our life-changing treatments aren't suitable for everyone.

The first step is to take a quick online quiz so you can find out whether you can benefit.

Our most popular procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lens replacement costs

What our patients say…

“From -11 in both eyes to perfect vision without lenses or glasses… Truly fantastic! Fantastic doctor and practice!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Very satisfied with my treatment at the Goes Eye Center! Thank you very much for this qualitative intervention, the efficient service and the smooth communication.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
" The staff and Dr. Goes rightly put you at ease.
The treatment was completely painless. I should have done this treatment much sooner!

Highly recommended for everyone, the result is FANTASTIC!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We have replaced the images of real patients who provided these testimonials to protect their privacy.

Discover if you can be free from glasses and contact lenses

The best way to find out if laser eye treatment is right for you is to have a free assessment. We'll examine your eyes and get a clear answer from our experts on your suitability and laser vision correction options