Ooglaseren- Welk type is geschikt voor u?

Stel dat u geschikt bent voor een oogcorrectie, voor welk type correctie zou u dan geschikt zijn?

Niet alle patiënten zijn op de hoogte van de verschillende behandelingsmogelijkheden. Grofweg kunnen de behandelingen worden vernietigd in twee categorieën: ooglaseren correcties en oogoperaties.

Er zijn twee redenen waarom sommige mensen bewegen om een ​​vooronderzoek voor refractieve chirurgie of oogoperatie in te plannen.

Ten eerste is de prijs van de behandeling en tien tweede is de angst voor de behandeling. Wat de prijs betreft, ik kan u vertellen dat de behandeling inderdaad prijzig is, maar de prijs van een ooglaserencorrectie wordt na ongeveer zeven jaar dragen van contactlenzen terugverdiend. Als u een bril draagt, moet u zich ervan bewust zijn dat het dragen van multifocale lenzen en het kopen van een montuur erg lang kan zijn. Wat betreft de angst voor de behandeling, zijn er risico’s verbonden aan deze greep en kan de greep mislukken?

U moet begrijpen dat we heel goed beseffen dat we werken met de perfect ziende ogen van jonge, gezonde mensen en dat u natuurlijk niet zonder uw zicht kunt komen.

Als deze ingrepen echt risicovol zouden zijn, zouden we ze nooit uitvoeren. Geen enkele grip is misschien 100% veilig, maar u kunt het risico van deze behandelingen vergelijken met het risico van autorijden als u bent ervaren.

Als u goed kunt autorijden en u voorzichtig kunt rijden, is de kans dat u een ongeluk krijgt zeer beperkt. Hetzelfde geldt voor oogchirurgie.

Door onze voorlopige ervaring denken we dat we een veilige behandeling kunnen aanbieden. Als u geïnteresseerd bent in een vooronderzoek, kunt u ons telefonisch bijhouden of een gratis online vooronderzoek inplannen. Als u wilt weten of u verlost kunt worden van uw contactlenzen of bril, kunt u ons altijd telefonisch communiceren of via onze online afsprakenagenda een afspraak boeken voor een betrouwbaar vooronderzoek.

Dit is een bevestigende stap in het stappenplan om verlost te worden van uw bril of contactlenzen.

Home » Ooglaseren – Welk type is geschikt voor u?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.