Ooglaseren- Welk type is geschikt voor u?

Stel dat u geschikt bent voor een oogcorrectie, voor welk type correctie zou u dan geschikt zijn?

Niet alle patiënten zijn op de hoogte van de verschillende behandelingsmogelijkheden. Grofweg kunnen de behandelingen worden vernietigd in twee categorieën: ooglaseren correcties en oogoperaties.

Er zijn twee redenen waarom sommige mensen bewegen om een ​​vooronderzoek voor refractieve chirurgie of oogoperatie in te plannen.

Ten eerste is de prijs van de behandeling en tien tweede is de angst voor de behandeling. Wat de prijs betreft, ik kan u vertellen dat de behandeling inderdaad prijzig is, maar de prijs van een ooglaserencorrectie wordt na ongeveer zeven jaar dragen van contactlenzen terugverdiend. Als u een bril draagt, moet u zich ervan bewust zijn dat het dragen van multifocale lenzen en het kopen van een montuur erg lang kan zijn. Wat betreft de angst voor de behandeling, zijn er risico’s verbonden aan deze greep en kan de greep mislukken?

U moet begrijpen dat we heel goed beseffen dat we werken met de perfect ziende ogen van jonge, gezonde mensen en dat u natuurlijk niet zonder uw zicht kunt komen.

Als deze ingrepen echt risicovol zouden zijn, zouden we ze nooit uitvoeren. Geen enkele grip is misschien 100% veilig, maar u kunt het risico van deze behandelingen vergelijken met het risico van autorijden als u bent ervaren.

Als u goed kunt autorijden en u voorzichtig kunt rijden, is de kans dat u een ongeluk krijgt zeer beperkt. Hetzelfde geldt voor oogchirurgie.

Door onze voorlopige ervaring denken we dat we een veilige behandeling kunnen aanbieden. Als u geïnteresseerd bent in een vooronderzoek, kunt u ons telefonisch bijhouden of een gratis online vooronderzoek inplannen. Als u wilt weten of u verlost kunt worden van uw contactlenzen of bril, kunt u ons altijd telefonisch communiceren of via onze online afsprakenagenda een afspraak boeken voor een betrouwbaar vooronderzoek.

Dit is een bevestigende stap in het stappenplan om verlost te worden van uw bril of contactlenzen.

Home » Ooglaseren – Welk type is geschikt voor u?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

-

Our life-changing treatments aren't suitable for everyone.

The first step is to take a quick online quiz so you can find out whether you can benefit.

Our most popular procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lens replacement costs

What our patients say…

“From -11 in both eyes to perfect vision without lenses or glasses… Truly fantastic! Fantastic doctor and practice!”
I.M
“Very satisfied with my treatment at the Goes Eye Center! Thank you very much for this qualitative intervention, the efficient service and the smooth communication.”
J.S
" The staff and Dr. Goes rightly put you at ease.
The treatment was completely painless. I should have done this treatment much sooner!

Highly recommended for everyone, the result is FANTASTIC!”

K. D

We have replaced the images of real patients who provided these testimonials to protect their privacy.

Discover if you can be free from glasses and contact lenses

The best way to find out if laser eye treatment is right for you is to have a free assessment. We'll examine your eyes and get a clear answer from our experts on your suitability and laser vision correction options