Ooglaseren: hoe lang duurt het herstel?

Regelmatig zien we patiënten die zich afvragen hoe lang een oogoperatie of een laserbehandeling duurt. Ze zijn bezorgd of ze eventueel niet lang genoeg zullen kunnen stilliggen of dat ze eventueel de fixatie zouden verliezen tijdens de behandeling.

Nu, een oogoperatie of een ooglaserbehandeling duurt helemaal niet lang. Een oog laseren? De behandeling duurt in totaal amper tien minuten. Het laser zelf is vaak op tien seconden al klaar. Nadien nog een klein beetje manipulaties uitvoeren om de ingreep tot een goed einde te brengen. En voor je het weet ben je de laserkamer uit.

Ook een oogoperatie is vaak op tien minuten klaar. Tijdens die periode kan de patiënt heel vaak goed stilliggen met het hoofd en houdt de patiënt heel goed de fixatie. Dus het voordeel van de behandeling is dat het erg snel is en dat je heel gemakkelijk de fixatie kan houden en roerloos kan blijven liggen.

De patiënt moet dus helemaal niet bezorgd zijn dat de ingreep te lang zou duren. Voor je het weet ben je de operatiekamer weer uit. Het is eveneens pijnloos en je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel via onze online afsprakenagenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek.

Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Ooglaseren: hoe lang duurt het herstel?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.