Ooglaseren: hoe lang duurt het herstel?

Regelmatig zien we patiënten die zich afvragen hoe lang een oogoperatie of een laserbehandeling duurt. Ze zijn bezorgd of ze eventueel niet lang genoeg zullen kunnen stilliggen of dat ze eventueel de fixatie zouden verliezen tijdens de behandeling.

Nu, een oogoperatie of een ooglaserbehandeling duurt helemaal niet lang. Een oog laseren? De behandeling duurt in totaal amper tien minuten. Het laser zelf is vaak op tien seconden al klaar. Nadien nog een klein beetje manipulaties uitvoeren om de ingreep tot een goed einde te brengen. En voor je het weet ben je de laserkamer uit.

Ook een oogoperatie is vaak op tien minuten klaar. Tijdens die periode kan de patiënt heel vaak goed stilliggen met het hoofd en houdt de patiënt heel goed de fixatie. Dus het voordeel van de behandeling is dat het erg snel is en dat je heel gemakkelijk de fixatie kan houden en roerloos kan blijven liggen.

De patiënt moet dus helemaal niet bezorgd zijn dat de ingreep te lang zou duren. Voor je het weet ben je de operatiekamer weer uit. Het is eveneens pijnloos en je hoeft je dus helemaal geen zorgen te maken.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel via onze online afsprakenagenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek.

Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Ooglaseren: hoe lang duurt het herstel?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

-

Our life-changing treatments aren't suitable for everyone.

The first step is to take a quick online quiz so you can find out whether you can benefit.

Our most popular procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lens replacement costs

What our patients say…

“From -11 in both eyes to perfect vision without lenses or glasses… Truly fantastic! Fantastic doctor and practice!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Very satisfied with my treatment at the Goes Eye Center! Thank you very much for this qualitative intervention, the efficient service and the smooth communication.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
" The staff and Dr. Goes rightly put you at ease.
The treatment was completely painless. I should have done this treatment much sooner!

Highly recommended for everyone, the result is FANTASTIC!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We have replaced the images of real patients who provided these testimonials to protect their privacy.

Discover if you can be free from glasses and contact lenses

The best way to find out if laser eye treatment is right for you is to have a free assessment. We'll examine your eyes and get a clear answer from our experts on your suitability and laser vision correction options