Ooglaserchirurgie: Onze specialiteit in oogchirurgie

Onze specialiteit is momenteel oogchirurgie en oogoperaties. Twintig jaar geleden behandelden we bijna alle oogziekten, van elektrofysiologie tot glaucoom, medische netvliezen en hoornvliesaandoeningen. Maar door de voortdurende technologische vooruitgang en de enorme wetenschappelijke vooruitgang is het praktisch onmogelijk om op de hoogte te blijven van alles. Daarom richten we ons nu op wat we vaak doen en waar we veel ervaring in hebben opgebouwd.

Onze oogoperaties en oogcorrecties zijn met laserbehandelingen. We hebben meer dan twintig jaar ervaring met oogoperaties en hebben een enorme expertise opgebouwd. Dit geldt zowel voor cataractchirurgie met een enkelvoudige lens als voor cataractoperaties met multifocale lenzen, waarbij mensen zowel veraf als dichtbij goed kunnen zien zonder bril. De Lazic-behandeling, die al dertig jaar bestaat, is een bekende laserbehandeling, maar Smile is de meest recente oogcorrectiebehandeling. In tegenstelling tot Lazic is er bij Smile geen incisie nodig, waardoor de techniek stabieler is en minder kans op over- of ondercorrectie. Het is de minst invasieve techniek van allemaal en we voerden het in 2011 als eerste in de Benelux uit. We hebben nu meer dan 12 jaar ervaring.

De specialiteit van het Goes OogCentrum is dus voornamelijk gericht op oogchirurgie en ooglaserbehandelingen. Misschien vraagt u zich af of u een goede kandidaat bent voor een correctie door middel van een laserbehandeling of oogoperatie. Over het algemeen kan gezegd worden dat iedereen met gezonde ogen vanaf achttien jaar in 80% van de gevallen een goede kandidaat kan zijn.

Home » Ooglaserchirurgie: Onze specialiteit in oogchirurgie

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.