Ooglaserchirurgie: Onze specialiteit in oogchirurgie

Onze specialiteit is momenteel oogchirurgie en oogoperaties. Twintig jaar geleden behandelden we bijna alle oogziekten, van elektrofysiologie tot glaucoom, medische netvliezen en hoornvliesaandoeningen. Maar door de voortdurende technologische vooruitgang en de enorme wetenschappelijke vooruitgang is het praktisch onmogelijk om op de hoogte te blijven van alles. Daarom richten we ons nu op wat we vaak doen en waar we veel ervaring in hebben opgebouwd.

Onze oogoperaties en oogcorrecties zijn met laserbehandelingen. We hebben meer dan twintig jaar ervaring met oogoperaties en hebben een enorme expertise opgebouwd. Dit geldt zowel voor cataractchirurgie met een enkelvoudige lens als voor cataractoperaties met multifocale lenzen, waarbij mensen zowel veraf als dichtbij goed kunnen zien zonder bril. De Lazic-behandeling, die al dertig jaar bestaat, is een bekende laserbehandeling, maar Smile is de meest recente oogcorrectiebehandeling. In tegenstelling tot Lazic is er bij Smile geen incisie nodig, waardoor de techniek stabieler is en minder kans op over- of ondercorrectie. Het is de minst invasieve techniek van allemaal en we voerden het in 2011 als eerste in de Benelux uit. We hebben nu meer dan 12 jaar ervaring.

De specialiteit van het Goes OogCentrum is dus voornamelijk gericht op oogchirurgie en ooglaserbehandelingen. Misschien vraagt u zich af of u een goede kandidaat bent voor een correctie door middel van een laserbehandeling of oogoperatie. Over het algemeen kan gezegd worden dat iedereen met gezonde ogen vanaf achttien jaar in 80% van de gevallen een goede kandidaat kan zijn.

Home » Ooglaserchirurgie: Onze specialiteit in oogchirurgie

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

-

Our life-changing treatments aren't suitable for everyone.

The first step is to take a quick online quiz so you can find out whether you can benefit.

Our most popular procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lens replacement costs

What our patients say…

“From -11 in both eyes to perfect vision without lenses or glasses… Truly fantastic! Fantastic doctor and practice!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Very satisfied with my treatment at the Goes Eye Center! Thank you very much for this qualitative intervention, the efficient service and the smooth communication.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
" The staff and Dr. Goes rightly put you at ease.
The treatment was completely painless. I should have done this treatment much sooner!

Highly recommended for everyone, the result is FANTASTIC!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We have replaced the images of real patients who provided these testimonials to protect their privacy.

Discover if you can be free from glasses and contact lenses

The best way to find out if laser eye treatment is right for you is to have a free assessment. We'll examine your eyes and get a clear answer from our experts on your suitability and laser vision correction options