‘iWellness scan’ maakt zijn intrede

 

 

De ‘iWellness scan’ is een snel en eenvoudig onderzoek dat onmiddellijk informatie geeft over de algemene gezondheid en kwaliteit van het oog en het zicht. Het onderzoek is erg kort en snel, en elke patiënt ontvangt onmiddellijk een zeer eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen rapport over de toestand van zijn/haar oog. In enkele seconden krijgen we extreem veel informatie die ons toelaat om een normaal oog van een ziek oog te onderscheiden.

De volgende aandoeningen kunnen bijvoorbeeld met deze scan opgespoord worden :

  • Diabetische netvliesaandoening: diabetes kan het oog aantasten doordat de bloedvaten in de retina beginnen te lekken, verdikken, of dichtslibben. Gemiddeld zou 1/3 van alle diabetici hieraan lijden. Indien diabetisch netvlieslijden onbehandeld blijft, kan dit ernstige stoornissen van het zich met zich meebrengen.
  • Glaucoom: dit is een aandoening waarbij de oogzenuw aangetast wordt. Indien deze aandoening niet tijdig ontdekt of behandeld wordt, kan dit zeer zware stoornissen van het zicht, tot zelfs blindheid, met zich meebrengen. De aandoening ontstaat vaak onopgemerkt en evolueert zonder symptomen. 3 % van alle mensen boven de 45 jaar zou lijden aan glaucoom, waarvan een groot deel zonder dat de patiënt op de hoogte is dat ze aan deze aandoening lijden.
  • Maculadegeneratie: dit is een oogaandoening die het centrum van het netvlies, de ‘macula’ of de ‘gele vlek’ aantast. Hierdoor valt het centrale zicht weg. Het is de meest voorkomende oorzaak van slechtziendheid bij mensen boven de 55 jaar.

Home » ‘iWellness scan’ maakt zijn intrede

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.