‘iWellness scan’ maakt zijn intrede

 

 

De ‘iWellness scan’ is een snel en eenvoudig onderzoek dat onmiddellijk informatie geeft over de algemene gezondheid en kwaliteit van het oog en het zicht. Het onderzoek is erg kort en snel, en elke patiënt ontvangt onmiddellijk een zeer eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen rapport over de toestand van zijn/haar oog. In enkele seconden krijgen we extreem veel informatie die ons toelaat om een normaal oog van een ziek oog te onderscheiden.

De volgende aandoeningen kunnen bijvoorbeeld met deze scan opgespoord worden :

  • Diabetische netvliesaandoening: diabetes kan het oog aantasten doordat de bloedvaten in de retina beginnen te lekken, verdikken, of dichtslibben. Gemiddeld zou 1/3 van alle diabetici hieraan lijden. Indien diabetisch netvlieslijden onbehandeld blijft, kan dit ernstige stoornissen van het zich met zich meebrengen.
  • Glaucoom: dit is een aandoening waarbij de oogzenuw aangetast wordt. Indien deze aandoening niet tijdig ontdekt of behandeld wordt, kan dit zeer zware stoornissen van het zicht, tot zelfs blindheid, met zich meebrengen. De aandoening ontstaat vaak onopgemerkt en evolueert zonder symptomen. 3 % van alle mensen boven de 45 jaar zou lijden aan glaucoom, waarvan een groot deel zonder dat de patiënt op de hoogte is dat ze aan deze aandoening lijden.
  • Maculadegeneratie: dit is een oogaandoening die het centrum van het netvlies, de ‘macula’ of de ‘gele vlek’ aantast. Hierdoor valt het centrale zicht weg. Het is de meest voorkomende oorzaak van slechtziendheid bij mensen boven de 55 jaar.

Home » ‘iWellness scan’ maakt zijn intrede

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

-

Our life-changing treatments aren't suitable for everyone.

The first step is to take a quick online quiz so you can find out whether you can benefit.

Our most popular procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lens replacement costs

What our patients say…

“From -11 in both eyes to perfect vision without lenses or glasses… Truly fantastic! Fantastic doctor and practice!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Very satisfied with my treatment at the Goes Eye Center! Thank you very much for this qualitative intervention, the efficient service and the smooth communication.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
" The staff and Dr. Goes rightly put you at ease.
The treatment was completely painless. I should have done this treatment much sooner!

Highly recommended for everyone, the result is FANTASTIC!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We have replaced the images of real patients who provided these testimonials to protect their privacy.

Discover if you can be free from glasses and contact lenses

The best way to find out if laser eye treatment is right for you is to have a free assessment. We'll examine your eyes and get a clear answer from our experts on your suitability and laser vision correction options