De ervaring en expertise van onze oogchirurg

Met Goes. Ook centrum hebben we inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in oog, chirurgie en oog laserbehandelingen. Alles begon met de studies geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven, met nadien ook nog een jaar in het buitenland in Parijs, nadien Universiteit van Gent en in Ieper.

Op het einde van de studies geneeskunde mocht ik ook nog een fellowship oculair plastische chirurgie ervaren in het Oogziekenhuis van Rotterdam.

Sinds 1998 vervoegde ik het team in het Guus Oog Centrum en legde me vooral toe op oog, chirurgie en oog laserbehandelingen.

In het begin werd er vaak cataract chirurgie uitgevoerd met uni vocale lenzen. De laatste jaren voer vooral cataract chirurgie uit met multifocale lenzen, waarbij mensen goed kunnen zien, niet enkel in de verte, maar ook dichtbij zonder bril. De oogst. Deze chirurgie nam sindsdien een enorme vlucht. Beginnende bij de klassieke PFK of laserbehandelingen 20 jaar geleden, de laserbehandelingen 15 jaar geleden en sinds 10 jaar de smile, Hoogleedse chirurgie, smile, oogleden, chirurgie en alle andere lasertechniek en oogoperatie.

Daarin hebben we inmiddels een enorme ervaring opgebouwd. Mocht u ooit de kans zien om tot onze praktijk te komen, zouden we graag al onze expertise ten dienste stellen om u goed te kunnen laten zien zonder bril of contactlenzen.

Misschien vraagt u zich af of dat u een goede kandidaat zou kunnen zijn om een oog Grexit te ondergaan door middel van ofwel een laserbehandeling of een oogoperatie. In het algemeen kan je zeggen dat iedereen vanaf achttien jaar met gezonde ogen in tachtig procent van de gevallen een goede kandidaat zou kunnen zijn.

Home » De ervaring en expertise van onze oogchirurg

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.