De ervaring en expertise van onze oogchirurg

Met Goes. Ook centrum hebben we inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in oog, chirurgie en oog laserbehandelingen. Alles begon met de studies geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven, met nadien ook nog een jaar in het buitenland in Parijs, nadien Universiteit van Gent en in Ieper.

Op het einde van de studies geneeskunde mocht ik ook nog een fellowship oculair plastische chirurgie ervaren in het Oogziekenhuis van Rotterdam.

Sinds 1998 vervoegde ik het team in het Guus Oog Centrum en legde me vooral toe op oog, chirurgie en oog laserbehandelingen.

In het begin werd er vaak cataract chirurgie uitgevoerd met uni vocale lenzen. De laatste jaren voer vooral cataract chirurgie uit met multifocale lenzen, waarbij mensen goed kunnen zien, niet enkel in de verte, maar ook dichtbij zonder bril. De oogst. Deze chirurgie nam sindsdien een enorme vlucht. Beginnende bij de klassieke PFK of laserbehandelingen 20 jaar geleden, de laserbehandelingen 15 jaar geleden en sinds 10 jaar de smile, Hoogleedse chirurgie, smile, oogleden, chirurgie en alle andere lasertechniek en oogoperatie.

Daarin hebben we inmiddels een enorme ervaring opgebouwd. Mocht u ooit de kans zien om tot onze praktijk te komen, zouden we graag al onze expertise ten dienste stellen om u goed te kunnen laten zien zonder bril of contactlenzen.

Misschien vraagt u zich af of dat u een goede kandidaat zou kunnen zijn om een oog Grexit te ondergaan door middel van ofwel een laserbehandeling of een oogoperatie. In het algemeen kan je zeggen dat iedereen vanaf achttien jaar met gezonde ogen in tachtig procent van de gevallen een goede kandidaat zou kunnen zijn.

Home » De ervaring en expertise van onze oogchirurg

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

-

Our life-changing treatments aren't suitable for everyone.

The first step is to take a quick online quiz so you can find out whether you can benefit.

Our most popular procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lens replacement costs

What our patients say…

“From -11 in both eyes to perfect vision without lenses or glasses… Truly fantastic! Fantastic doctor and practice!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Very satisfied with my treatment at the Goes Eye Center! Thank you very much for this qualitative intervention, the efficient service and the smooth communication.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
" The staff and Dr. Goes rightly put you at ease.
The treatment was completely painless. I should have done this treatment much sooner!

Highly recommended for everyone, the result is FANTASTIC!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We have replaced the images of real patients who provided these testimonials to protect their privacy.

Discover if you can be free from glasses and contact lenses

The best way to find out if laser eye treatment is right for you is to have a free assessment. We'll examine your eyes and get a clear answer from our experts on your suitability and laser vision correction options