Bent u te oud voor een ooglaser-correctie?

U bent misschien geïnteresseerd in een oog, laserbehandeling of een oogoperatie, maar u vraagt zich misschien af ben ik niet te jong of te oud voor deze procedure?

Voor een oog deze behandeling hebben we het liefst dat u minstens 21 jaar oud bent. We wensen immers dat het zicht stabiel is en dat de bijziendheid of de eindtijd niet meer evolueert.

Voor een oog deze behandeling is er niet echt een absolute bovengrens, maar vanaf de leeftijd van 60 jaar is het zo dat u vaak droge ogen begint te vertonen en dat de kwaliteit van de lens erop achteruitgaat.

Boven de leeftijd van 50 jaar is de kwaliteit van de lens immers iets minder, waardoor we iets sneller op de lens zullen ingrijpen dan wel op het hoornvlies. Voor oog operaties is er geen bovengrens.

Regelmatig voeren we nog oog operaties uit bij mensen van 100 jaar of ouder. Indien u daarom meer informatie zou wensen te hebben of u al dan niet een goede kandidaat zou kunnen zijn voor een oog, lezer Banning of een oogoperatie, dan kan u steeds ons secretariaat telefonisch contacteren.

Of u kan online een gratis vooronderzoek inplannen. Graag, tot dan. Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek.

Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Bent u te oud voor een ooglaser-correctie?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.