Bent u te oud voor een ooglaser-correctie?

U bent misschien geïnteresseerd in een oog, laserbehandeling of een oogoperatie, maar u vraagt zich misschien af ben ik niet te jong of te oud voor deze procedure?

Voor een oog deze behandeling hebben we het liefst dat u minstens 21 jaar oud bent. We wensen immers dat het zicht stabiel is en dat de bijziendheid of de eindtijd niet meer evolueert.

Voor een oog deze behandeling is er niet echt een absolute bovengrens, maar vanaf de leeftijd van 60 jaar is het zo dat u vaak droge ogen begint te vertonen en dat de kwaliteit van de lens erop achteruitgaat.

Boven de leeftijd van 50 jaar is de kwaliteit van de lens immers iets minder, waardoor we iets sneller op de lens zullen ingrijpen dan wel op het hoornvlies. Voor oog operaties is er geen bovengrens.

Regelmatig voeren we nog oog operaties uit bij mensen van 100 jaar of ouder. Indien u daarom meer informatie zou wensen te hebben of u al dan niet een goede kandidaat zou kunnen zijn voor een oog, lezer Banning of een oogoperatie, dan kan u steeds ons secretariaat telefonisch contacteren.

Of u kan online een gratis vooronderzoek inplannen. Graag, tot dan. Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek.

Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Bent u te oud voor een ooglaser-correctie?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

-

Our life-changing treatments aren't suitable for everyone.

The first step is to take a quick online quiz so you can find out whether you can benefit.

Our most popular procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lens replacement costs

What our patients say…

“From -11 in both eyes to perfect vision without lenses or glasses… Truly fantastic! Fantastic doctor and practice!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Very satisfied with my treatment at the Goes Eye Center! Thank you very much for this qualitative intervention, the efficient service and the smooth communication.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
" The staff and Dr. Goes rightly put you at ease.
The treatment was completely painless. I should have done this treatment much sooner!

Highly recommended for everyone, the result is FANTASTIC!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We have replaced the images of real patients who provided these testimonials to protect their privacy.

Discover if you can be free from glasses and contact lenses

The best way to find out if laser eye treatment is right for you is to have a free assessment. We'll examine your eyes and get a clear answer from our experts on your suitability and laser vision correction options