Alcohol na ooglaseren – wanneer is het oké?

Kan je alcohol drinken na ooglaseren? Dit is een veelgestelde vraag die we ontvangen van onze patiënten die ooglaserchirurgie hebben ondergaan. In dit artikel zullen we deze bezorgdheid aanpakken en u voorzien van enkele richtlijnen om een vlot herstel te verzekeren.

Zoals met de meeste dingen in het leven, is matigheid natuurlijk de sleutel.

Direct na de ooglaserchirurgie

Na ooglaserchirurgie-procedures zoals SMILE, raden wij het drinken van alcohol af, vooral de eerste uren direct na de operatie zelf. Tijdens de procedure geven we u immers een kalmerend middel om u te helpen ontspannen. Het combineren van dit kalmerende middel met alcohol kan leiden tot ongewenste interacties. Bovendien zorgen de kalmerende effecten van het medicijn er waarschijnlijk al voor dat u zich erg ontspannen voelt, waardoor alcohol niet nodig is.

De volgende dag na de ooglaserchirurgie

Zodra het kalmeringsmiddel is uitgewerkt, meestal de dag na de ooglaserbehandeling, is het toegelatenom een normale hoeveelheid alcohol te drinken.1https://www.alexshortt.co.uk/can-i-drink-after-laser-eye-surgery-vp/ Tegen die tijd zal uw lichaam het kalmeringsmiddel hebben verwerkt en zullen uw ogen op weg zijn naar herstel.

Bij onze kliniek in Antwerpen geven we prioriteit aan de gezondheid van uw ogen, en willen we de best mogelijke resultaten van uw ooglaserchirurgie verkrijgen. Hoewel een matige hoeveelheid alcohol na de initiële herstelperiode acceptabel is, dient u tijdens de directe postoperatieve fase alcohol te vermijden om het genezingsproces te bevorderen.

Om meer te weten te komen over ooglaserchirurgie en te bepalen welke behandeling het beste is om u te bevrijden van het gedoe met brillen en contactlenzen, nodigen we u uit om een gratis ooglaser-vooronderzoekte boeken met ons ervaren team.

Onthoud dat we altijd beschikbaar en bereikbaar zijn om u te ondersteunen tijdens uw traject naar een beter zicht zonder bril, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als u specifieke zorgen of vragen heeft over uw levensstijl na de operatie.

Home » Alcohol na ooglaseren – wanneer is het oké?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.