Wat zijn de grenzen van ooglaseren en oogchirurgie?

U bent misschien een van die miljoenen mensen die erg gehinderd worden door het gebruik van bril of contactlenzen?

Inderdaad, het gebruik van een bril of contactlenzen kan erg hinderlijk zijn. Het kan esthetisch storend zijn of het kan ook functioneel beperkend zijn. Misschien vraagt u zich af wat zijn de grenzen van de behandeling die men mij kan aanbieden? Kan iedereen behandeld worden? En wat zijn zijn de voorwaarden waaraan ik moet voldoen?

Meestal doen we pas behandelingen vanaf 21 jaar. De ogen moeten stabiel zijn. Patinten mogen niet zwanger zijn, ze mogen geen borstvoeding geven en de laatste twee jaar mag er geen evolutie in het zicht hebben plaatsgevonden.

Voor lezer correcties kan je grosso modo stellen dat de bijziendheid van min 8 tot 14 tijd + 3 kan behandeld worden.

Voor het gebruik van implant lenzen wachten we meestal tot de leeftijd van 50 jaar eer we de lens kunnen vervangen. Indien u aan deze enkele voorwaarden zou voldoen en u komt langs voor een grondig vooronderzoek. Weet dan dat in 80 procent van de gevallen het zo zal zijn dat u in aanmerking komt voor een oog, laserbehandeling of een oogoperatie. Indien u hierover meer informatie zou wensen, kan u ons steeds telefonisch contacteren of online een gratis vooronderzoek afspreken. Eventueel tot dan.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek. Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Wat zijn de grenzen van ooglaseren en oogchirurgie?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.