Wat kunt u verwachten na een ooglaserbehandeling of oogoperatie?

Sommige patiënten vragen zich wel eens af wat zijn de resultaten waaraan ik me mag verwachten na een oogoperatie of een eventuele oog lezen? Correctie.

In het algemeen kan je zeggen dat we u dankzij een oogoperatie of een oog laserbehandeling functioneel trachten te verlossen van uw contactlenzen of uw bril. De bedoeling is om u een zicht te geven dat vergelijkbaar is met iemand die geboren is zonder afwijking, zonder bijziendheid, zonder vers in tijd of zonder astigmatisme. Dat u normaal al uw dagdagelijkse bezigheden kan uitvoeren zonder bril of contactlenzen. Dus dat daarom zeggen dat u nooit geen klein leesbril meer zal nodig hebben om erg kleine lettertjes te lezen van een menu op korte afstand in donkere omstandigheden. Dat is afhankelijk van geval tot geval.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek.

Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Wat kunt u verwachten na een ooglaserbehandeling of oogoperatie ?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.