Voor-en nadelen van een oogcorrectie

Wat zijn de voor en nadelen van de verschillende technieken van oog, laserbehandelingen en oog operaties?

De oog lezer behandelingen kan je onderscheiden in twee groepen. Je hebt smile photo, las ik. En Lazic.

Het zijn vooral technieken die we op jonge leeftijd toepassen, waardoor je een goed zicht zal hebben in de verte, voor altijd en dichtbij tot 45 jaar.

Vanaf de leeftijd van vijfenveertig jaar zullen de meeste mensen dan opnieuw een leesbril nodig hebben.

Een andere lasertechniek is de Press Beyond of de laser blended vision techniek, waarbij we typisch vanaf de leeftijd van veertig jaar voorzorgen zullen nemen, zodanig dat u goed ziet in de verte, maar ook dichtbij en dat u niet onmiddellijk opnieuw een leesbril zal nodig hebben.

Wat betreft de oog operaties heb je het verschil tussen gewone lenzen en multifocale lenzen. Met een gewone lens vervangende lens ingreep? Kunnen we ervoor zorgen dat u opnieuw goed zal zien in de verte, maar zal u opnieuw een bril nodig hebben, tussenin of dichtbij?

Door gebruik te maken van multifocale implant lenzen, een zwakke of sterke multifocale implant lenzen, zorgen we ervoor dat u niet enkel goed ziet in de verte, maar ook op tussenafstand en dichtbij, zodanig dat u in veruit de meeste omstandigheden volledig bril vrij bent. Elke ingreep, oog, deze correctie of oogoperatie heeft dan ook haar eigen voor of nadelen.

Indien u hierover meer wenst te weten, komt desgewenst eens eventjes langs tijdens een verkennend vooronderzoek. We leggen u dan graag uit wat de voor en nadelen van elke techniek zouden kunnen zijn voor uw eigen ogen, eventueel tot dan.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek. Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Voor-en nadelen van een oogcorrectie

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.