Verschillende soorten ooglaserchirurgie: Een woordje uitleg

Hoe werkt ooglaseren, de behandeling of oogoperatie? Hoe komt het dat u na een ooglaserbehandeling of een oogoperatie ineens goed kunt zien zonder bril of contactlenzen?

De bedoeling van het oog is om het licht te focussen op het netvlies. Mensen die bijziend zijn, hebben vaak een hoornvlies dat iets te steil is en het licht te fel breekt. Mensen die verziend zijn, hebben een hoornvlies dat iets te vlak is en het licht te weinig breekt. Door middel van een ooglaserbehandeling kunnen we de kromming van het hoornvlies aanpassen, zodanig dat het licht opnieuw gefocust wordt op het netvlies.

Ook de lens zorgt samen met het hoornvlies voor de breking van het licht. Eén derde van het licht wordt gebroken door de lens en tweederde van het licht wordt gebroken door het hoornvlies. Door middel van nieuwe implantlenzen die sterker of zwakker zijn dan uw eigen natuurlijke lens, kunnen we de breking van het licht opnieuw oriënteren. Zo kan het licht opnieuw gefocust worden op het netvlies.

Oogoperaties en ooglaserbehandelingen hebben dus als doel om de breking van het licht opnieuw te perfectioneren, zodat de focus van het licht opnieuw op het netvlies valt.

Wilt u weten of deze behandeling toepasbaar is op uw eigen zicht? Kom dan eens langs voor een grondig vooronderzoek. We leggen het graag aan u uit tijdens een verkennend gesprek.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kunt worden van uw contactlenzen of bril, dan kunt u ons altijd telefonisch of via onze online afsprakenagenda contacteren om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek.

Dit is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of contactlenzen.

Voor meer informatie over ogen laseren, kunt u contact met ons opnemen.

Home » Verschillende soorten ooglaserchirurgie: Een woordje uitleg

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.