Risico’s van ooglaseren

Een veelgestelde vraag is of een laserbehandeling of oogoperatie ook risico’s met zich meebrengt. Wij voeren deze ingrepen al meer dan twintig jaar uit, wat zou onmogelijk zijn als er veel complicaties zouden zijn. Toch bestaat er bij elke ingreep altijd enige mate van risico. De belangrijkste risico’s kunnen worden voorkomen door een grondig vooronderzoek. Hierdoor kunnen we bepalen wie een goede kandidaat is voor de behandeling en wie niet. Als u zich zorgen maakt over eventuele risico’s, kunt u altijd vrijblijvend langs komen voor een vooronderzoek. Wij kunnen dan de voor- en nadelen van elke techniek met u bespreken.

Indien u geïnteresseerd bent om uw bril of contactlenzen achter u te laten, kunt u ons altijd telefonisch of via onze online afsprakenagenda contacteren om een afspraak te maken voor een vooronderzoek. Dit is een noodzakelijke stap op weg naar het verlaten van uw bril of contactlenzen.

Home » Risico’s van ooglaseren

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.