Ophthalmologica Belgica 2017

Op het recente jaarlijkse congress van de Belgische oogartsen te Brussel waren we erg actief om de nieuwste operatietechnieken in de kijker te zetten.

Zo mochten we een voordracht geven op de ‘Eye tech – High Tech’ meeting over de nieuwste Smile-ooglasertechniek, waarbij we onze collega’s konden overtuigen over de vele voordelen die Smile ooglaserchirurgie te bieden heeft.

Eveneens gaven we een druk bijgewoonde instructiecursus over het gebruik van de ICL-lens waarbij we de nadruk konden leggen op de goede resultaten die met deze lens kunnen bekomen worden. Het stijgend aantal patiënten die deze lens de laatste jaren liet plaatsen zal hier zeker niet vreemd aan zijn.

Op een andere instructie-cursus over multifocale lenzen mochten we de mooie resultaten voorstellen van onze patiënten die de laatste jaren een multifocaal implant lieten plaatsen. We bespraken het verschil tussen de verschillende bestaande multifocale lenzen zowel bij cataract als ter correctie van verziendheid. Vermits het grootste aantal van deze patiënten nu zonder bril kan zien, zowel veraf als dichtbij, is het begrijpelijk dat de resultaten erg goed waren.

Voor verdere informatie hierover kan u ons contacteren via onze contactpagina of via info@goes.be

Home » Ophthalmologica Belgica 2017

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.