Ooglaseren – Hoe te weten of het iets voor u is?

U draagt een bril of contactlenzen en u vraagt zich misschien af. Bestaat er een oplossing om geen bril of contactlenzen meer te hoeven dragen?

Het dragen van een bril kan inderdaad erg functioneel beperkend zijn. Je kan er niet alles mee doen en het kan ook esthetisch storend zijn. Ook het dragen van contactlenzen kan hinderlijk zijn. Vele mensen kunnen hun contactlenzen na x aantal jaren niet meer verdragen.

Weet dan dat er in de meeste gevallen een goede oplossing voor u bestaat. Bestaan lezer technieken waarbij we de bijziendheid, verzen, tijd of astigmatisme kunnen corrigeren?

Er bestaan ook implant lenzen, vaak multifocale implant lenzen waarmee we uw afwijking kunnen corrigeren. Indien u hierover interesse zou wensen, aarzel dan niet om ons hiervoor te contacteren. Tot later.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek. Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Ooglaseren – Hoe te weten of het iets voor u is?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.