Oogchirurgie – Hoe u weet of het iets voor u is?

Hoe weet ik of een ooglaserbehandeling of een oogoperatie geschikt is voor mij?

Meestal moet u om te beginnen 21 jaar zijn of ouder. Het zicht moet stabiel zijn en vrouwen mogen niet zwanger zijn of mogen geen borstvoeding geven. Indien u aan deze enkele voorwaarden voldoet, dan zal u in 80 procent van de gevallen een goede kandidaat zijn. Wenst u nog meer nauwkeurig te weten of u een goede kandidaat kan zijn, dan kan u een gratis simulatie uitvoeren op onze website door middel van enkele vragen die we u stellen. Kan u al snel weten voor welke techniek u eventueel in aanmerking zou komen.

Indien u met nog meer nauwkeurigheid wenst te weten of u al dan niet de geschikte kandidaat zou kunnen zijn voor een eventuele behandeling, dan kan u op onze website de zelftest uitvoeren, waarna u al snel een idee zal hebben welke techniek voor u toepasbaar zou zijn.

Wenst u een heel persoonlijk advies op maat?

Boek dan online een gratis vooronderzoek in of contacteer ons secretariaat om een telefonische afspraak vast te leggen. Eventueel zien we elkaar later dan.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek. Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Oogchirurgie – Hoe u weet of het iets voor u is ?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.