Ogen laseren: Wie is de Beste Kandidaat?

Sommige patiënten vragen zich wel eens af is iedereen kandidaat om een behandeling te ondergaan?

Kan iedereen eender welke oogoperatie of vlezig correctie laten doen? Dat is natuurlijk niet zo. Allereerst moet je minstens 21 jaar oud zijn, 21 jaar of ouder met perfect normale ogen. Dat is een van de criteria waaraan dat je moet voldoen.

Daarenboven is het belangrijk dat u de juiste verwachtingen hebt. U mag niet te veel verwachten. Je moet er ook niet te weinig van verwachten. We moeten op dezelfde golflengte zitten.

Als je dan echt een goede kandidaat zou zijn, dan denk ik dat we ervoor kunnen zorgen dat u erg tevreden zal zijn.

We hebben veel ervaring. We doen deze ingrepen vaak, maar dat wil niet zeggen dat we u beschouwen als een nummer.

Elke keer als we iemand behandelen, beseffen we dat we bezig zijn met een van de belangrijkste zintuigen van deze patiënt, namelijk hun zicht. Voor u is een enorm belangrijke dag een heel ingrijpende dag, want we gaan iets doen aan het oog. Iets wat je elke dag nodig hebt en waar dat je nog tot op het einde van uw leven gebruik van willen maken. We beseffen dat tenvolle. We zijn ook vereerd dat we deze ingreep mogen en kunnen uitvoeren.

We gaan alle mogelijke kennis en ervaring die we hebben inzetten om ervoor te zorgen dat deze ingreep een groot succes wordt. We zullen nu eigen ogen behandelen zoals we onze eigen ogen zouden behandeld willen zien, of de ogen van onze naaste familie of vrienden.

We zullen ons uiterste best doen om van u een tevreden patiënt te maken. We gaan ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat deze behandeling een groot succes wordt. We wensen dat u nadien terugkijkt op deze dag, als de dag die uw leven heeft veranderd, dat u opnieuw een goed zicht hebt.

Zonder bril en zonder contactlenzen. Misschien vraagt u zich af of dat u een goede kandidaat zou kunnen zijn om een Grexit te ondergaan door middel van ofwel een laserbehandeling of een oogoperatie.

In het algemeen kan je zeggen dat iedereen vanaf 18 jaar met gezonde ogen in 80% van de gevallen een goede kandidaat zou kunnen zijn.

Home » Ogen laseren: Wie is de Beste Kandidaat?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.