Onze maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus

 

In onze praktijk lijkt alles rustig, maar achter de schermen wordt er druk gewerkt.

Het Goes OogCentrum bereidt zich voor om in alle veiligheid opnieuw patiënten te mogen ontvangen zodra de regering het ons toelaat.

 • Aan begeleiders wordt gevraagd om buiten te wachten en niet mee binnen in het gebouw te komen.
 • Alle patiënten die de praktijk betreden wordt gevraagd eerst hun handen te wassen.
 • Op meerdere plaatsen in ons centrum is alcoholische handgel beschikbaar.
 • Er werden schermen geplaatst op het secretariaat, en in elk dokterskabinet staan er eveneens plexi platen om een veiligheidsbarrière te creëren tussen arts en patiënt.
 • Er wordt steeds voldoende afstand voorzien tussen twee patiënten: met 900 m2 is de praktijk meer dan groot genoeg om een veiligheidsafstand te kunnen garanderen.
 • Vanzelfsprekend geven we elkaar geen hand meer. Aziaten knikken naar elkaar, en de Marokkaanse gemeenschap heeft de gewoonte de hand op het hart te houden bij wijze van begroeting, een mooie gewoonte die we misschien voorlopig of definitief kunnen overnemen…
 • Artsen dragen steeds een mondmasker: indien patiënten er ook een wensen te dragen is dat natuurlijk geen probleem. Eventueel kunnen artsen ook volledige aangezichtsbescherming dragen, die ons werd aangeboden door de firma Ophthalmo Service, of enkel een spatbril, aangeboden door Hasa Optix: hartelijk dank aan deze firma’s voor deze topservice!
 • Aan elke spleetlamp werd een beschermingsplaat gemonteerd om veilig patiënten te kunnen onderzoeken, ons aangeboden door de firma’s Topcon langs De Ceuninck Medical, en de firma Zeiss.
 • Na de raadpleging wordt er niet contant betaald: enkel bancontact of overschrijving kan gebruikt worden. We vragen onze softwarefirma Corilus om voorzieningen te treffen om ons toe te laten om in ons softwarepakket Optisoft ook contactloos, bijvoorbeeld door middel van Payconiq, te kunnen betalen.
Home » Onze maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

 • SMILE
 • LASIK
 • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.