Wat is laserchirurgie ?

Met laserchirurgie bedoelen we een laserbehandeling die het hoornvlies op een bepaalde manier hervormt. Zo wordt het hoornvlies d.m.v. ooglaseren vlakker gemaakt voor bijziendheid en steiler voor verziendheid. Hiervoor gebruiken we de meest moderne laserapparatuur en lasermethodes, zoals Relex Smile, en Femto-lasik.

Het beste uit laserchirurgie halen

Elke behandeling in het kader van laserchirugie is -technisch gezien- dezelfde. Wat verschillend kan zijn is de uiteindelijke afwijking waarop wordt gemikt. Meestal wordt de bijziendheid volledig gecorrigeerd zodat het oog op 0 dioptrie uitkomt. Dan zie je goed in de verte. Soms kan het te verkiezen zijn om één of beide ogen een beetje bijziende te laten. Dit hangt af van de wensen van de patiënt en welke taken zij uitvoeren. Zo zullen de verwachtingen van een boekhouder ander zijn dan die van een autochauffeur.

 Het uiteindelijke resultaat van de laserbehandeling gebeurt telkens in overleg tussen de behandelende oogarts en de patiënt.

Als algemene richtlijn kan worden aangehouden dat iemand die jonger is dan 45 jaar, en op 0 dioptrie eindigt, zowel goed zal zien veraf als dichtbij.

Als je ouder bent dan 45 jaar, moeten we minstens 1 oog een beetje bijziende houden, anders heb je onmiddellijk een leesbril nodig.

Home » Laserchirurgie op maat, kan dat?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.