Is ooglaseren permanent?

Laser oogchirurgie is behoorlijk populair geworden voor het oplossen van problemen met het gezichtsvermogen zoals bijziendheid en verziendheid. Maar hier is de grote vraag: Is het permanent? In deze blog gaan we ontdekken of laser oogchirurgie een permanente oplossing biedt voor oogproblemen.

De Wetenschap van Laser Oogchirurgie

Laser oogchirurgie werkt door het hervormen van het voorste deel van je oog, dat de hoornvlies wordt genoemd. Deze hervorming helpt het licht beter te focussen op je netvlies, wat op zijn beurt je zicht verbetert. De veranderingen aan je hoornvlies zijn permanent, en meestal zie je meteen beter.

Hoe Lang Duurt Het?

Voor de meeste mensen geeft laser oogchirurgie hen langdurig helder zicht zonder hulpmiddelen. Veel mensen zeggen vaarwel tegen brillen en contactlenzen voor de rest van hun leven. Maar hier zit de adder onder het gras – terwijl het hervormde hoornvlies zo blijft, kunnen andere oogproblemen die samenhangen met veroudering, zoals presbyopie, toch optreden naarmate je ouder wordt.

Factoren Die de Looptijd Beïnvloeden

Verschillende factoren kunnen de duurzaamheid van laser oogchirurgie beïnvloeden:

  1. Leeftijd: De leeftijd waarop je de ingreep ondergaat, kan invloed hebben op hoelang de resultaten aanhouden. Het zicht stabiliseert meestal in je jaren ’20 en ’30, waardoor deze leeftijden ideaal zijn voor laser oogchirurgie.
  2. Ooggezondheid: De algehele gezondheid van je ogen speelt een belangrijke rol. Oogaandoeningen of problemen die zich na de operatie ontwikkelen, kunnen de permanentie van de resultaten beïnvloeden.
  3. Levensstijl: Je levensstijl kan ook invloed hebben. Activiteiten die je ogen belasten, zoals overmatig schermgebruik of blootstelling aan schadelijke UV-straling, kunnen op den duur je zicht beïnvloeden.

Laser oogchirurgie biedt een langdurige oplossing voor problemen met het gezichtsvermogen, met resultaten die doorgaans permanent zijn. Veel mensen genieten jarenlang van helder zicht zonder brillen of contactlenzen. Het is echter van cruciaal belang om individuele factoren, zoals leeftijd en ooggezondheid, in overweging te nemen, evenals regelmatige oogcontroles te blijven ondergaan om de duurzaamheid van je verbeterde zicht te waarborgen.

Boek een gratis beoordeling bij ons om te zien of je in aanmerking komt en wat de volgende stappen zijn.

Alle ooglaserbehandelingen worden door Dr. Goes uitgevoerd in de Laservisionclinics te Antwerpen: zie www.goes.be en www.laservisionclinics.be

Home » Is ooglaseren permanent?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.