Is ooglaseren of oogchirurgie pijnlijk?

Een van de meest frequente vragen die we krijgen tijdens een vooronderzoek is. Doet een oogoperatie of een oog lezer van ING pijn?

Je kan het je bijna niet voorstellen, want het oog is het meest gevoelige orgaan van het ganse lichaam. Maar een oog, laserbehandeling of een oogoperatie doet geen pijn. Je kan hoogstens een lichte druk ervaren, maar pijn wordt er zo goed als door geen enkele patiënt ervaren.

We gebruiken verdovende druppeltjes waardoor het hoornvlies oppervlak volledig verdoofd wordt en waardoor de patiënt hoogstens een lichte druk kan ervaren. Meestal geven we tijdens de ingreep of vlak voorafgaand aan de ingreep ook een klein pilletje, waardoor je een beetje rustig wordt en waarbij we waarbij we de angst een beetje wegnemen. Dus van echte pijn is tijdens een oogoperatie of een oog behandeling dan ook helemaal geen sprake. Maak u geen zorgen. U bent in goede handen. We zorgen voor u tot later.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek. Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Is ooglaseren of oogchirurgie pijnlijk?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.