Hoe snel kan ik zien na een ooglaserbehandeling?

Wanneer begint u de resultaten van de oogoperatie of de oogleden van ING te merken?

Het antwoord hierop is erg eenvoudig. Erg snel. Bij een oogoperatie merkt u s avonds al dat het zicht erop begint te verbeteren. En de dag nadien beschikt u vaak al over een erg goed zicht. Ook bij een oog. Deze behandeling merkt u al na enkele uurtjes dat het zicht erop begint te verbeteren. En de avond van de behandeling kijkt u vaak al televisie zonder bril.

De dag nadien bedraagt het zicht vaak in de meeste gevallen meer dan 80%, maar dan zonder bril. Indien u zich dus zorgen zou maken over de traagheid van recuperatie van uw zicht naar een oogoperatie of na een oog lezen behandeling, wees dan niet bezorgd. De recuperatie van uw zicht verloopt erg snel en vaak ziet u de dag nadien al erg goed, maar dan zonder bril.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek. Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Hoe snel kan ik zien na een ooglaserbehandeling?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.