Door het oog van de kunstenaar

In “Door het oog van de kunstenaar” zoekt of ontkracht Frank Goes het eventueel verband tussen oogafwijkingen en het werk van de kunstenaar. Soms is het verband tussen oogproblemen en het werk van de artiest twijfelachtig- soms is er een overduidelijke relatie-, en soms stuwt een oogaandoening de schilder naar een hoger niveau.

Voor sommige was de confrontatie met een oogaandoening zo groot dat ze geen andere oplossing zagen dat te stoppen met wat ze het liefst deden. Anderen zagen het net als een opportuniteit en pasten hun stijl aan. Onder andere Rembrandt, Turner, Munch, Dürer, Degas, Picasso, Pissarro, Monet, Titian, Van Gogh en El Greco leerden leven met hun oogaandoening en tilden hun werk naar een ongekend niveau.

Dit alles wordt besproken in het boek. 214 prachtig geïllustreerde pagina’s leiden je doorheen de geschiedenis van deze grootmeesters. Verder komen ook Media & Stijl en hoe blindheid werd voorgesteld in de schilderkunst aan bod. Speciale aandacht werd gegeven aan de kwaliteit van de beelden.

Het boek wordt in eigen beheer uitgegeven (frank@goes.be) in het Nederlands en in het Engels.
Indien gewenst, kan het boek via ditzelfde emailadres worden besteld.

Home » Door het oog van de kunstenaar

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.