Contactlenzen na ooglaseren

N van de vragen die sommige patiënten zich stellen, is of ze na een eventuele behandeling nog contactlenzen zouden kunnen dragen.

Nu om te beginnen een oog. Deze behandeling is erop gericht om nadien goed te kunnen zien zonder contactlenzen.

In meer dan negenennegentig procent van de gevallen is dit vanaf de eerste keer dan ook zo. Mensen zijn volledig bril vrij, een contactlens vrij.

In negenennegentig procent van de gevallen na de eerste behandeling. Indien het toch zou voorkomen dat u ondanks alles toch nog contactlenzen zou dienen te dragen, dan is dit na een oogoperatie nooit geen enkel probleem. Na een oog laserbehandeling is dit ook geen probleem, op voorwaarde dat uw oog niet te droog is na een eventuele behandeling.

Maar in veruit de meeste gevallen is het natuurlijk de bedoeling dat u na een behandeling geen contactlenzen meer dient te dragen. Maak u dus maar geen zorgen.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek.

Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Contactlenzen na ooglaseren

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.