Laser-oogchirurgie Vandaag: Een Baanbrekende Oplossing voor Helder Zicht

Hoe vaak hoor je commercials door je radio schallen die je verleiden om brillen of contactlenzen te kopen? Promoties voor laser-laser eye surgery, kom je zelden tegen. Dat komt omdat artsen ethisch verboden zijn om reclame te maken. Echter, vandaag de dag is laser-oogchirurgie een revolutionaire oplossing geworden voor miljoenen mensen wereldwijd, en het heeft een opmerkelijke impact op het corrigeren van het zicht.

2018: Een mijlpaal in laser-oogchirurgie

Ondanks de beperkingen op reclame, wint laser-oogbehandeling snel aan populariteit over de hele wereld. Sterker nog, alleen al dit jaar heeft laser-oogchirurgie de magische mijlpaal van meer dan 60 miljoen succesvolle behandelingen voor bijziendheid, verziendheid en astigmatisme overschreden. De Verenigde Staten hebben 24 miljoen ingrepen ondergaan, terwijl Europa indrukwekkende 12 miljoen behandelingen heeft geregistreerd. Dit betekent dat 3,7 procent van de Amerikaanse bevolking en 1,18 procent van de Europese bevolking laser-oogchirurgie hebben omarmd, wat het immense succes en de brede acceptatie ervan aantoont.

Recupereer uw investering

Natuurlijk zijn er uitdagingen om rekening mee te houden, zoals de kosten van de ingreep. De voortdurend evoluerende technologie, zoals de innovatieve ‘Smile’-techniek van Carl Zeiss, vereist regelmatige updates en investeringen in nieuwe apparatuur. Daarnaast komen de onderhoudscontracten voor deze apparaten met een aanzienlijke prijs.

Maar het opmerkelijke rendement op investering mag niet over het hoofd worden gezien. Patiënten verdienen vaak de kosten van laser-oogbehandelingen terug binnen enkele jaren. Contactlensdragers verdienen meestal hun onkosten terug na zeven jaar, terwijl degenen met een bril dit binnen vier jaar bereiken. Daarna wordt het een winstgevende investering in de visuele vrijheid en verbeterde levenskwaliteit van de patiënt.

Gemak omarmen

Een aantrekkelijk voordeel van laser-oogchirurgie is het gemak om afscheid te nemen van brillen en contactlenzen. De huidige nauwkeurigheid en uitstekende resultaten van de behandeling dragen bij aan de toenemende populariteit ervan. In een interessante trend kiezen zelfs de laser-oogchirurgen zelf en hun familieleden massaal voor deze technieken. Verrassend genoeg heeft meer dan 27% van de gespecialiseerde laser-oogchirurgen al de procedure ondergaan, waarbij meer dan 90% van hen het aanbeveelt aan hun naaste familieleden.

Boek vandaag nog een gratis beoordeling

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van laser-oogchirurgie en wilt ontdekken hoe het uw leven kan veranderen, neem dan de eerste stap en boek vandaag nog een gratis beoordeling bij ons ervaren team. Ontdek of u een geschikte kandidaat bent voor deze levensveranderende procedure en begin aan een reis naar helder zicht en vrijheid van brillen en contactlenzen.

Wacht niet langer. Ontketen de kracht van laser-oogchirurgie en bekijk de wereld met nieuwe ogen. Boek vandaag nog uw gratis beoordeling en ervaar zelf de wonderen van laser-oogchirurgie.

Home » Laser-oogchirurgie Vandaag: Een Baanbrekende Oplossing voor Helder Zicht

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

-

Our life-changing treatments aren't suitable for everyone.

The first step is to take a quick online quiz so you can find out whether you can benefit.

Our most popular procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lens replacement costs

What our patients say…

“From -11 in both eyes to perfect vision without lenses or glasses… Truly fantastic! Fantastic doctor and practice!”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.I.M
“Very satisfied with my treatment at the Goes Eye Center! Thank you very much for this qualitative intervention, the efficient service and the smooth communication.”
Testimonial-Foto für Augenlaserbehandlung in Antwerpen mit dem Goes OogCentrum.J.S
" The staff and Dr. Goes rightly put you at ease.
The treatment was completely painless. I should have done this treatment much sooner!

Highly recommended for everyone, the result is FANTASTIC!”

Testimonial-Foto für Linsenchirurgie mit dem Goes OogCentrum.K. D

We have replaced the images of real patients who provided these testimonials to protect their privacy.

Discover if you can be free from glasses and contact lenses

The best way to find out if laser eye treatment is right for you is to have a free assessment. We'll examine your eyes and get a clear answer from our experts on your suitability and laser vision correction options