LipiFlow: Nieuwe behandeling tegen droge ogen nu beschikbaar bij Goes Oogcentrum

Vanaf heden is het mogelijk om in ons oogcentrum droge ogen te laten behandelen met behulp van het medisch apparaat, LipiFlow® System.  Meiboomklierdysfunctie (MKD) oftewel verstopte klieren aan uw oogleden zijn de oorzaak van droge ogen. Dankzij verwarmingstechnologie verwijdert de LipiFlow® System klierverstoppingen en herstelt het de klierfunctie. En hoewel velen kunnen leven met droge ogen, kan Goes OogCentrum u nu ook echt behandelen.

Meiboomklierdysfunctie: dé oorzaak van droge ogen

Wereldwijd worden meer dan 300 miljoen mensen gediagnosticeerd met droge ogen, maar wat is er de oorzaak van? Meibomian Gland Dysfunction (MGD) oftewel meiboomklierdysfunctie (MKD) ligt in bijna alle gevallen aan de basis.

De meiboomklieren liggen aan de rand van uw oogleden en produceren een olie-achtige substantie. Die voorkomt snelle verdamping van de tranen en beschermt uw ogen tegen droogte. Bij MKD, zijn de klieren verstopt, doordat de substantie hard is geworden. Gevolg? Uw klieren zijn gezwollen en uw oogleden ontstoken, dat zorgt voor irritatie, jeuk en een wazig zicht.

Oogdruppels of andere behandelingen bieden een tijdelijke verlichting, maar de LipiFlow® System- behandeling maakt op lange termijn een verschil. Hoe? De behandeling past een gepatenteerd algoritme van warmte toe op de binnenste oogleden en een massage gaat verstopping van de klieren tegen.

De LipiFlow® System- behandeling
Wij helpen u graag van uw droge ogen af en met de LipiFlow® System- behandeling gaat dat vanaf nu makkelijk. In drie stappen verlichten we de symptomen van uw droge ogen.

Stap 1: Bescherming
Het gewelfd ontwerp beschermt het hoornvlies. Tegelijkertijd bewaken en regelen meerpuntssensoren de warmte en druk tijdens de behandeling. Dit maximaliseert de resultaten en minimaliseert het ongemak. Het ooglid en de delicate structuren van de oogbol worden beschermd tegen hitte en druk.

Stap 2: Temperatuurregeling
De gepatenteerde verwarmingstechnologie zorgt voor een nauwkeurige temperatuurregeling en een warmtetoevoer naar de wortels van de meiboomklier. Het geïsoleerde en gewelfde ontwerp van de activator beschermt het hoornvlies tegen de temperaturen.

Stap 3: Veiligheid
De LipiFlow® System- behandeling stuurt constant feedback om blokkades en vuil uit de meiboomklier te verwijderen. De aangepaste drukfrequentie maximaliseert het schoonmaken van de klier, terwijl het ontwerp van het apparaat het oog beschermt tegen onnodige inwendige druk.

Home » LipiFlow: Revolutionaire behandeling tegen droge ogen

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.