Hoe werkt ooglaseren?

Hoe komt het dat u na een ooglaserbehandeling of oogoperatie ineens goed kunt zien zonder bril of contactlenzen?

De functie van het oog is om licht op het netvlies te richten. Mensen die bijziend zijn hebben vaak een hoornvlies dat iets te steil is en het licht te sterk breekt. Mensen die verziend zijn, hebben een hoornvlies dat iets te plat is en niet genoeg licht breekt.

Met behulp van ooglaseren kunnen we de kromming van het hoornvlies aanpassen zodat het licht opnieuw op het netvlies wordt gericht. De lens draagt ​​ook bij aan de breking van het licht.

Door middel van nieuwe implantlenzen die sterker zijn dan uw eigen natuurlijke lens, kunnen we de breking van het licht heroriënteren om opnieuw op het netvlies te worden gefocust. Het doel van de behandeling is om de breking van het licht weer te perfectioneren, zodat de focus van het licht weer op het netvlies valt.

Wilt u weten of dit ook mogelijk is voor uw visie?

Kom dan langs voor een gedegen vooronderzoek. Wij leggen het u graag uit tijdens een oriënterend gesprek. Tot dan! Heeft u interesse om afscheid te nemen van uw contactlenzen of bril, dan kunt u ons altijd telefonisch of via onze online afsprakenagenda bereiken voor het maken van een afspraak voor een gedegen vooronderzoek.

Dit is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u gaat ondergaan om van uw bril of contactlenzen af ​​te komen.

Home » Hoe werkt ooglaseren?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.