Bent u bang voor ooglaser-chirurgie?

Moet je bang zijn voor een eventuele ingreep, een oog lezen, behandeling of een oogoperatie?

Het antwoord is vanzelfsprekend neen. Maar we begrijpen natuurlijk wel dat u bezorgd bent. Nu u moet weten dat we er alles aan gaan doen om je zorgen weg te nemen. Die ingreep is om te beginnen volledig pijnloos en we zorgen ervoor dat u tijdens de ingreep goed ingelicht wordt over wat er gaat gebeuren en ook wat er niet te gaan gebeuren. We gaan niet te veel vertellen, maar we zullen u ook niet te weinig vertellen.

We zorgen met andere woorden voor een comfortabele omgeving waarin u zich bewust bent van het feit dat een ingreep plaatsvindt, maar waarin we de angst wegnemen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en dat u helemaal geen pijn zal ervaren. We begrijpen wel dat u bezorgd bent. Het is immers een van de belangrijkste dagen van uw leven. U laat een ingreep uitvoeren aan een van de meest kostbare zintuigen die u hebt, namelijk het zicht.

We zijn ons hiervan terdege bewust, maar we zullen er alles aan doen om uw schrik weg te nemen en om voor een goed resultaat te zorgen. Maak u dus maar geen zorgen.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek. Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Bent u bang voor ooglaser-chirurgie?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

-

Our life-changing treatments aren't suitable for everyone.

The first step is to take a quick online quiz so you can find out whether you can benefit.

Our most popular procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lens replacement costs

What our patients say…

“From -11 in both eyes to perfect vision without lenses or glasses… Truly fantastic! Fantastic doctor and practice!”
I.M
“Very satisfied with my treatment at the Goes Eye Center! Thank you very much for this qualitative intervention, the efficient service and the smooth communication.”
J.S
" The staff and Dr. Goes rightly put you at ease.
The treatment was completely painless. I should have done this treatment much sooner!

Highly recommended for everyone, the result is FANTASTIC!”

K. D

We have replaced the images of real patients who provided these testimonials to protect their privacy.

Discover if you can be free from glasses and contact lenses

The best way to find out if laser eye treatment is right for you is to have a free assessment. We'll examine your eyes and get a clear answer from our experts on your suitability and laser vision correction options