Bent u bang voor ooglaser-chirurgie?

Moet je bang zijn voor een eventuele ingreep, een oog lezen, behandeling of een oogoperatie?

Het antwoord is vanzelfsprekend neen. Maar we begrijpen natuurlijk wel dat u bezorgd bent. Nu u moet weten dat we er alles aan gaan doen om je zorgen weg te nemen. Die ingreep is om te beginnen volledig pijnloos en we zorgen ervoor dat u tijdens de ingreep goed ingelicht wordt over wat er gaat gebeuren en ook wat er niet te gaan gebeuren. We gaan niet te veel vertellen, maar we zullen u ook niet te weinig vertellen.

We zorgen met andere woorden voor een comfortabele omgeving waarin u zich bewust bent van het feit dat een ingreep plaatsvindt, maar waarin we de angst wegnemen. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en dat u helemaal geen pijn zal ervaren. We begrijpen wel dat u bezorgd bent. Het is immers een van de belangrijkste dagen van uw leven. U laat een ingreep uitvoeren aan een van de meest kostbare zintuigen die u hebt, namelijk het zicht.

We zijn ons hiervan terdege bewust, maar we zullen er alles aan doen om uw schrik weg te nemen en om voor een goed resultaat te zorgen. Maak u dus maar geen zorgen.

Mocht u geïnteresseerd zijn om te weten of u verlost kan worden van uw contactlenzen of van uw bril, kan u ons altijd contacteren ofwel telefonisch ofwel op onze online afspraken agenda om een afspraak te boeken voor een grondig vooronderzoek. Het is een noodzakelijke stap in het stappenplan dat u zal ondergaan om verlost te worden van uw bril of uw contactlenzen.

Home » Bent u bang voor ooglaser-chirurgie?

Ben je geschikt voor oogcorrectie?

De eerste stap nemen

Onze levensveranderende behandelingen zijn niet voor iedereen geschikt.

De eerste stap is om een ​​snelle online quiz te doen, zodat u kunt zien of u hiervan kunt profiteren.

Onze meest populaire procedures

  • SMILE
  • LASIK
  • Lensvervanging

Wat onze patiënten zeggen…

“Van -11 aan beide ogen naar een perfect zicht zonder lenzen of bril… Werkelijk fantastisch! Fantastische arts en praktijk!”
I.M
“Heel tevreden over mijn behandeling bij het Goes Oogcentrum! Hartelijk bedankt voor deze kwalitatieve ingreep, de efficiënte dienstverlening en de vlotte communicatie.”
J.S
“ Het personeel en dokter Goes stellen je terecht gerust.
De behandeling verliep volledig pijnloos. Ik had deze behandeling veel vroeger moeten doen!

Een aanrader voor iedereen, het resultaat is FANTASTISCH!”

K. D

We hebben de afbeeldingen vervangen van echte patiënten die deze getuigenissen hebben verstrekt om hun privacy te beschermen.

ontdek of U verlost kan worden van Uw bril en/of Uw contactlenzen

Een gratis evaluatie is de beste manier om erachter te komen of ooglaseren een goede optie voor u is. We onderzoeken uw ogen en bespreken met onze deskundigen of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling en wat uw opties zijn.